Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το «ευχαριστώ» και το κάλεσμα του Ερασιτέχνη!

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος ευχαρίστησε την διοικούσα επιτροπή του γυναικείου μπάσκετ για την επιτυχημένη πορεία του τμήματος και παράλληλα ...

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος ευχαρίστησε την διοικούσα επιτροπή του γυναικείου μπάσκετ για την επιτυχημένη πορεία του τμήματος και παράλληλα την κάλεσε να συνεχίσουν οι δύο πλευρές την συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το διοικητικό συμβούλιο του Πανιωνίου Γ.Σ θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τα μέλη της διοικούσας επιτροπής γυναικείου μπάσκετ για τη συμβολή τους στην μέχρι σήμερα απόλυτα επιτυχημένη πορεία του τμήματος.

Ο Πανιώνιος Γ.Σ επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας αυτής, δεσμευόμενος ότι θα συνδράμει με τα μέσα που διαθέτει στη στήριξη του τμήματος εντός του νέου οικονομικού πλαισίου που έθεσε η επιτροπή και θα συμβάλει στην προσπάθεια εξεύρεσης νέων χορηγών και επενδυτών.

Οι συγκεκριμένες προτάσεις του Πανιωνίου Γ.Σ θα τεθούν υπόψιν της επιτροπής σε προσεχή συνάντηση, στην οποία το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη θα εκπροσωπηθεί από τους κους Μιχαηλίδη και Χανιωτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια