Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν το είδε σαν... τελικό!

Κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε ο Πανιώνιος στο πολύ σημαντικό εκτός έδρας με τον Άρη, από τον οποίο ηττήθηκε σχετικά εύκολα με 60-...

Κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε ο Πανιώνιος στο πολύ σημαντικό εκτός έδρας με τον Άρη, από τον οποίο ηττήθηκε σχετικά εύκολα με 60-48.

Πλέον απομένουν δύο αγωνιστικές ακόμα για το τέλος της φετινής σεζόν και μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα για τους κυανέρυθρους, έχοντας να παίξουν με ΠΑΟΚ εντός (κεκλεισμένων των θυρών) και Ρέθυμνο εκτός. Ουσιαστικά ο Ιστορικός πρέπει να κάνει το 2/2 για να πετύχει την παραμονή του στην Α1.

Οι παίκτες του συλλόγου της Νέας Σμύρνης ήταν μέσα στο παιχνίδι για ένα ημίχρονο, με την εμφάνιση της στο δεύτερο ημίχρονο να είναι κάκιστη και ουσιαστικά δεν κατάφερε να διεκδικήσει τη νίκη.

Φαίνεται πως οι τελευταίες εξελίξεις με την αλλαγή προπονητή μόνο καλό δεν έκαναν στην ομάδα, η οποία επιθετικά έμοιαζε να μην ξέρει τι να κάνει την μπάλα, ενώ υπήρχε και τεράστια αστοχία! Άλλωστε οι μόνο 48 πόντου στον αγώνα τα λένε όλα!

Για τους κυανέρυθρους μόνο ο Κάμινγκς μπορούμε να πούμε πως στάθηκε καλύτερα στο παρκέ, πετυχαίνοντας 14 πόντους!

Η ταυτότητα του αγώνα

Μπάσκετ ανδρών - 24η αγωνιστική

Άρης - Πανιώνιος: 60-48

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 32-25, 49-34, 60-48

Πανιώνιος (Αλεξανδρής): Brazelton 6, Σακελλαρίου, Cupkovic 2, Σαρικόπουλος 8, Cummings 14(2), Δίπλαρος 1, Kravic 8, Dallo 9, Kuakumensah, Καμπερίδης

Διαιτητές: Αναστόπουλος, Καρακατσούνης, Τζαφλέρης

Α΄γύρος: Πανιώνιος - Άρης: 81-87




Δεν υπάρχουν σχόλια