Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προς αποχώρηση δύο, «παίζεται» του Κόρμπου!

Την πόρτα της... κυανέρυθρης εξόδου αναμένεται να περάσουν το Καλοκαίρι οι Βαλεντίνος Βλάχος και Κυριάκος Σαββίδης. Εδώ και καιρό διοί...

Την πόρτα της... κυανέρυθρης εξόδου αναμένεται να περάσουν το Καλοκαίρι οι Βαλεντίνος Βλάχος και Κυριάκος Σαββίδης.

Εδώ και καιρό διοίκηση και παίκτες είχαν προχωρήσει σε συζητήσεις για το αν θα ανανεωθεί η μεταξύ τους συνεργασία, ωστόσο υπήρξε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι και όπως φαίνεται πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν με την κυανέρυθρη φανέλα οι δύο ποδοσφαιριστές

Η κυανέρυθρη ΠΑΕ επιθυμούσε την ανανέωση των συμβολαίων τους, γι' αυτό και έγιναν οι σχετικές συζητήσεις, ωστόσο οι απαιτήσεις των Βλάχου, Σαββίδη κρίθηκαν ιδιαίτερα μεγάλες. Μάλιστα, ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Βλάχος βρίσκεται κοντά στον Αστέρα Τρίπολης.

Όσον αφορά τον Κόρμπο, το συμβόλαιο του αρχηγού τελειώνει το Καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει τελικά. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, όμως δεν έχει έρθει ακόμα κάποια συμφωνία. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος αναμένεται να ξεκαθαρίσει τόσο αυτό το θέμα, όσο και τα υπόλοιπα από το τωρινό ρόστερ.

Το δεδομένο είναι πως θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της νέας σεζόν και ήδη οι άνθρωποι του συλλόγου κάνουν τις σχετικές κινήσεις τους. Φυσικά προτεραιότητα αποτελεί και το θέμα προπονητή, με τον Ανιγκό να αποτελεί αυτή τη στιγμή για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ωστόσο μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο προφορικές συζητήσεις και τίποτα παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια