Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με κόσμο για τη νίκη-ισοφάριση τα κυανέρυθρα κορίτσια!

Με στόχο την ισοφάριση των νικών σε 2-2 θα αγωνιστούν τα κορίτσια του μπάσκετ του Ιστορικού κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου την Κυριακή (0...

Με στόχο την ισοφάριση των νικών σε 2-2 θα αγωνιστούν τα κορίτσια του μπάσκετ του Ιστορικού κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου την Κυριακή (06/05, 14:00), στη Νέα Σμύρνη.

Οι κυανέρυθρες, οι οποίες έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετική χρονιά φέτος, υποδέχονται τον Φάρο και φυσικά θέλουν να φτάσουν στην επιτυχία, ώστε να κάνουν το 2-2 στις νίκες. Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες θα πάρει την πρόκριση για τον τελικό του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας περιμένουν από τον κόσμο του συλλόγου να βρεθεί στο κλειστό της Αρτάκης και να βοηθήσει σημαντικά τα κορίτσια του Τσίκληρα. Άλλωστε, όπως έχει φανεί, όποτε οι φίλαθλοι του Πανιωνίου δίνουν το "παρών", οι κυανέρυθρες είναι σαν να παίζουν με παίκτη παραπάνω και είναι ικανές για μεγάλα πράγματα!

Να σημειωθεί επίσης, πως στις τάξεις της ομάδας ευελπιστούν να τύχουν καλύτερης αντιμετώπισης από την διαιτησία και να μην υπάρξουν ανάλογες εικόνες όπως στα προηγούμενα παιχνίδια με αντίπαλο τον σύλλογο του Κερατσινίου. Να αναφέρουμε απλά πως συνολικά στα παιχνίδια των δύο ομάδων έως τώρα ο Φάρος έχει πάρει 78 φάουλ υπέρ του, έναντι μόλις 49 που έχει πάρει ο Πανιώνιος, ενώ η ομάδα του Κερατσινίου συνολικά έχει εκτελέσει 85 βολές, με τις κυανέρυθρες να έχουν εκτελέσει μόνο 26. Επίσης, πάντα υπάρχει τουλάχιστον μία αποβολή σε παίκτρια του Πανιωνίου με φάουλ, ενώ αντίθετα σε καμία περίπτωση δεν έχει αποβληθεί αθλήτρια του Φάρου.

Καταλαβαίνει κανείς πως ο Ιστορικός -έως τώρα τουλάχιστον- δεν αντιμετωπίζεται σωστά και ισάξια από την διαιτησία, κάτι που όλοι ελπίζουμε να αλλάξει...

Η αναμέτρησης της Κυριακής (06/06) ξεκινάει στις 14:00 και διεξάγεται στο κλειστό της Αρτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια