Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Άλλη εικόνα στις προπονήσεις, δεν υπήρχε αυτοπεποίθηση»

Για την ήττα από τον Άρη, την έλλειψη αυτοπεποίθησης που έδειξαν οι παίκτες και την δύσκολη απόφαση να αναλάβει την δεδομένη χρονική στι...

Για την ήττα από τον Άρη, την έλλειψη αυτοπεποίθησης που έδειξαν οι παίκτες και την δύσκολη απόφαση να αναλάβει την δεδομένη χρονική στιγμή την τεχνική ηγεσία της ομάδας μίλησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του προπονητή του Πανιωνίου στην συνέντευξη Τύπου:

"Συγχαρητήρια στον Αρη. Έπαιξε καλύτερα από εμάς,κέρδισε  δίκαια. Στεναχωρήθηκα πολύ για εμάς γιατί μπορεί να έκανα λίγες προπονήσεις με την ομάδα, αλλά η εικόνα που έδειχνε η ομάδα στις προπονήσεις ήταν άκρως αντίθετη με σήμερα. Είχαμε σχεδιάσει διαφορετικά το παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα παίξει με κοντά σχήματα ο Αρης και θα πιέσει, αλλά δεν κάναμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει. Δυσκολευόμασταν να βάλουμε καλάθι. Αποτύχαμε και στα ριμπάουντ, οι παίκτες του Αρη πήραν 16 επιθετικά. Είχαμε πει να δεχθούμε μέχρι 60 πόντους και συνέβη, αλλά επιθετικά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν, ίσως δεν είχαν αυτοπεποίθηση, αλλά με 2/18 τρίποντα δεν μπορείς να έχεις αξιώσεις να κερδίσεις έναν τόσο σημαντικό παιχνίδι. Δεν έχουμε χάσει και μαθηματικά τις ελπίδες μας, αλλά θα πρέπει να κάνουμε υπέρβαση μέσα στο γήπεδο."

Για την επιλογή του, να αναλάβει τον Πανιώνιο:

"Το πάλεψα μέχρι να πω ναι. Έχω δουλέψει ξανά εδώ και υπάρχει μια καλή σχέση. Στην αρχή είπα όχι αλλά όταν με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος του Πανιωνίου και μου ανέλυσε τα πλάνα του, δεν μπορούσα να αρνηθώ γνωρίζοντας και την ιστορία της ομάδας. Μπορεί μέσα σε τρία παιχνίδια να αποθεωθείς αλλά μπορεί να αναλάβεις και όλη την ευθύνη."

Δεν υπάρχουν σχόλια