Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλεξανδρής: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά την ηττα από τον ΠΑΟΚ, ήταν ρεαλιστής... Ο προπονητής του Πανιωνίου είπε...


Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά την ηττα από τον ΠΑΟΚ, ήταν ρεαλιστής...

Ο προπονητής του Πανιωνίου είπε στην Συνέντευξη Τύπου αρχικά: «Είναι μια δύσκολη βραδιά για όλη τη Νέα Σμύρνη. Το καμάρι αυτής της πόλης δυστυχώς δεν τα κατάφερε να πετύχει την παραμονή. Χρειάζεται αυτοκριτική και να σκεφτούμε για πιο λόγο έφτασε η ομάδα να παίζει την παραμονή της. Αυτές τις 10 ημέρες νιώθω μέλος αυτής της προσπάθειας, νιώθω την ίδια ευθύνη και απογοήτευση, όπως νιώθουν και όσοι είναι κοντά στην ομάδα. Δεν μετάνιωσα που ήρθα, γιατί βρήκα ξανά φίλους εδώ (Μισιακός, Θεοδοσίου), μοιράστηκα ένα όραμα που έχει ο πρόεδρος. Δεν τα καταφέραμε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά πρέπει αν είμαστε και ρεαλιστές. Είχαμε την ευκαιρία με τον Άρη, που ήταν στα μέτρα μας, να κάνουμε μια νίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα και δεν αδιαφόρησε. Έχει ένα πήρες ρόστερ και μπόρεσε να ανταποκριθεί με τις λύσεις από τον πάγκο. Κονταίνοντας το σχήμα ο ΠΑΟΚ, δημιουργήθηκε πρόβλημα για εμάς. Δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις, ακύρωσε τις προσπάθειες των ψηλών μας. Είπα στα παιδιά πως πρέπει να τελειώσει με αξιοπρέπεια η χρονιά. Στο χέρι της διοίκησης είναι να διορθώσει τα λάθη, γιατί η ομάδα έχει μέλλον, δεν έχει χαθεί».

Μετά την πρώτη περίοδο, για τι έγινε σχολίασε: «Είπα και στα παιδιά πως δεν είναι αυτή η πραγματική τους εικόνα. Κάποιοι αντέχουν να παίξουν με πίεση. Υπάρχει μια δικαιολογία, αλλά κάποιοι αντέχουν και κάποιοι όχι».

Τέλος, πρόσθεσε για το τι μπορεί να διεκδικήσει από την ομάδα του την τελευταία αγωνιστική και τι κίνητρο θα δώσει στους παίκτες: «Έγκειται στο τι θα πούμε αλλά και στους χαρακτήρες των παικτών. Τελείωσε τόσο γρήγορα το δικό μας το παιχνίδι, ενώ άλλα ακόμα παίζονταν. Ο ΕΣΑΚΕ πρέπει να τα προσέχει αυτά. Δεν λέω ότι έγινε εκ του πονηρού, αλλά καλό είναι να έχουν όλα μια σωστή βάση. Θέλω να κλείσουμε την προσπάθεια αυτή με μια νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια