Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκάθαρο φαβορί ο Ιστορικός

Όπως άλλωστε αναμενόταν, ο Πανιώνιος είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί της αποψινής (6/5 - 19.00) αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρ...

Όπως άλλωστε αναμενόταν, ο Πανιώνιος είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί της αποψινής (6/5 - 19.00) αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 30ής αγωνιστικής της Superleague 2017/2018.

Πιο συγκεκριμένα, ο άσος των κυανέρυθρων προσφέρεται σε απόδοση 1.50, η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.65 ενώ το ''διπλό-έκπληξη'' των Βοιωτών δίνει 5.20!

Στην ελκυστική τιμή του 3.95 βρίσκεται το Χ/1 ημίχρονο/τελικό και θα επιβεβαιωθεί σε περίπτωση που ο Πανιώνιος επικρατήσει με ισοπαλία στο ημίχρονο, όπως ακριβώς συνέβη στην πιο πρόσφατη χρονικά εντός έδρας νίκη των κυανέρυθρων που έλαβε χώρα πριν από σχεδόν 3 μήνες στο 1-0 επί της Λαμίας στις 10/2/2018!
Λίγο πάνω από τον ''διπλασιασμό'' (2.12) βρίσκεται το 1/1 ημίχρονο/τελικό και θα επαληθευτεί εφόσον οι Νεοσμυρνιώτες ''χτίσουν'' από το πρώτο ημίχρονο τη νίκη, όπως άλλωστε έχουν επαναλάβει στα περισσότερα εντός έδρας τρίποντα της τελευταίας τριετίας!

Αυτό που απομένει πλέον από την πλευρά του Ιστορικού είναι να επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά τον τίτλο του αδιαφιλονίκητου φαβορί όπως έχει κάνει άλλωστε σε όλες τις μέχρι στιγμής εντός έδρας νίκες του για το πρωτάθλημα (αποδόσεις άσου κάτω από 1.80) και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις. 

Στο παρακάτω link απεικονίζονται αναλυτικά όλες οι διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό: https://pamestoixima.opap.gr/retail-event#e/283356



Επιμέλεια : Νίκος Τσιάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια