Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Σωστή και ρεαλιστική η απόφαση»

Ο Χρήστος Δάρας, τόνισε μετά τη συνέλευση της Σούπερ Λιγκ, πως ήταν μία σωστή και ρεαλιστική απόφαση αυτή που πήραν οι έντεκα ομάδες. Σ...

Ο Χρήστος Δάρας, τόνισε μετά τη συνέλευση της Σούπερ Λιγκ, πως ήταν μία σωστή και ρεαλιστική απόφαση αυτή που πήραν οι έντεκα ομάδες.
Σωστή και ρεαλιστική χαρακτήρισε την απόφαση της Super League να αλλάξει την ποινή υποβιβασμού για τις ομάδες που δεν έχουν άδεια συμμετοχής ο Χρήστος Δάρας.

Αναλυτικά:

«Αυτή ήταν μία σωστή και ρεαλιστική απόφαση και εμείς σαν Πανιώνιος είμαστε υπέρ διότι και συναισθηματικά και ρεαλιστικά ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι παρόντες στο πρωτάθλημα για να μην πέσει η αξία του. Και εμείς σαν ομάδα αγωνιούμε για να τα φέρουμε βόλτα αλλά ήταν μία σωστή και ρεαλιστική απόφαση υπέρ της παραμονής. Δεν μιλήσαμε για τα τηλεοπτικά. Όποιος δεν αδειοδοτηθεί θα τιμωρείται με μείον έξι βαθμούς και θα ισχύουν οι αποφάσεις που ίσχυαν πριν τρία χρόνια. Θα υπάρχει και ένα πρόστιμο έως 20.000 ευρώ. Αποφασίσαμε να είναι για την επόμενη περίοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια