Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ιδιαίτερη και πετυχημένη η χρονιά!

Φέτος ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά για το ανδρικό Βόλεϊ του Ιστορικού, όπου άπαντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να ξεπερ...

Φέτος ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά για το ανδρικό Βόλεϊ του Ιστορικού, όπου άπαντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα προήλθαν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ήταν μια χρονιά γεμάτη με στόχους και όνειρα που μπορεί να μην υλοποιήθηκαν όλα, αλλά οι κυανέρυθροι κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και τον σεβασμό των αντιπάλων τους για ακόμα μια φορά.

Όλο το τμήμα έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και φτιάχτηκε μια ομάδα που το μόνο που έλειπε για εμένα, ήταν η τύχη και η συγκέντρωση σε ορισμένα παιχνίδια και σε ορισμένα σημεία του συνολικού παιχνιδιού. Όσον αφορά στο σύνολο των εντός παιχνιδιών η ομάδα σε γενικές γραμμές τα πήγε πολύ καλά.  Φυσικά σε αυτό δεν βοήθησαν οι τραυματισμοί που υπήρξαν και η μη θερμή παρουσία του κόσμου στις εξέδρες.

Όπως και να έχει όλη η ομάδα ήταν "παρών" και τίμησε την φανέλα. Τα θεμέλια που μπήκαν φέτος, είναι γερά και σημαντικά για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, που σίγουρα αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα και γιατί όχι να μην το τμήμα ακόμα ψηλότερα!

Επιμέλεια: Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια