Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο... κυανέρυθρος Σωτήρης Τσιλούλης!

Σε γερό... λίφτινγκ αναμένεται να προχωρήσει ο Πανιώνιος στο ρόστερ του το ερχόμενο Καλοκαίρι. Οι άνθρωποι του Ιστορικού ήδη έχουν ξεκ...

Σε γερό... λίφτινγκ αναμένεται να προχωρήσει ο Πανιώνιος στο ρόστερ του το ερχόμενο Καλοκαίρι.

Οι άνθρωποι του Ιστορικού ήδη έχουν ξεκινήσει να... ερευνούν την ελληνική -και όχι μόνο- αγορά, ώστε να προχωρήσουν σε στοχευμένες κινήσεις. Οι κυανέρυθροι θέλουν να αποκτήσουν -και- νεαρά παιδιά, με όρεξη και φυσικά με ταλέντο. Αυτό ουσιαστικά ανέφερε και σε πρόσφατες δηλώσεις του Νίκος Ζαμάνης: «Θα έρθουν παίκτες που θα διψούν για διάκριση, θα έχουν χαρακτηριστικά για να φορέσουν αυτή τη φανέλα. Θα είναι αρκετοί, θα είναι νεαροί παίκτες, θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα τριετίας. Τα χαρακτηριστικά των παικτών θα δώσουν νέο κίνητρο για ένα καλύτερο μέλλον στης ομάδας», ήταν τα λόγια του.

Ένας παίκτης που έχει αυτά τα στοιχεία και την φετινή σεζόν ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Football League είναι ο Σωτήρης Τσιλούλης του Απόλλωνα Λάρισας.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είχε τις πρώτες του επαγγελματικές συμμετοχές στην ΠΑΕ Σέρρες τη σεζόν 2014-15 στην Football League έχοντας αποκτηθεί από τον Διωτέα Αγιάς όπου αγωνιζόταν. Με προπονητές κατά σειρά τους Μάκη Κατσαβάκη, Ντράγκαν Κοκότοβιτς και Αλέξη Αλεξίου είχε μία καλή σεζόν με 23 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο και 3 γκολ. Στην συνέχεια στο πρώτο μισό της σεζόν 2015-2016 πήγε στη Λαμία, ενώ στο δεύτερο μισό στην Αναγέννηση Καρδίτσας (15 συμ., 4 τέρματα), στην οποία ανήκε και το 2016-2017 έχοντας 29 συμμετοχές και 9 γκολ. Στο τρέχον πρωτάθλημα έχει βάλει 8 γκολ σε 25 συμμετοχές (πρωτάθλημα και κύπελλο) με τον Απόλλωνα, πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν!

Ο Πανιώνιος τον έβαλε αμέσως στο... μικροσκόπιο του και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η αρχική προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές προχώρησε σε υπογραφή συμβολαίου, με τον Τσιλούλη να υπογράφει για τέσσερα χρόνια στην ομάδα της Νέας Σμύρνης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια