Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ομάδα Παμπαίδων Βόλεϊ: Απολογισμός 2017-18

Απολογισμός 2017-18 - Ομάδα Παμπαίδων Βόλεϊ Πανιωνίου Με το εντός έδρας παιχνίδι με τον Μίλωνα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσ...

Απολογισμός 2017-18 - Ομάδα Παμπαίδων Βόλεϊ Πανιωνίου

Με το εντός έδρας παιχνίδι με τον Μίλωνα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα παμπαίδων volley του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. Με μια πολύ καλή εμφάνιση έκλεισε μια χρονιά που υπήρξε απόλυτα επιτυχημένη για το τμήμα.

Το μυστικό της επιτυχούς ανασύστασης του τμήματος είναι οι δύο μας προπονητές. Ο Σωτήρης Τσέργας και ο Στέλιος Κουτσούρης, κατάφεραν μέσα σε ένα εξαιρετικά σύντομο διάστημα να εμφυσήσουν στα παιδιά της αγάπη τους για το άθλημα και να αποτελέσει η αγάπη αυτή την κινητήριο δύναμη για όλες τις επιμέρους επιτυχίες.

Συνοψίζοντας μπορούμε να πούμε ότι υπήρξε σημαντική αύξηση των αθλούμενων και βελτίωση των συνθηκών προπόνησης. Αυτά είχαν ως συνέπεια την επιτυχή παρουσία του αγωνιστικού τμήματος στα πρωταθλήματα που συμμετείχε. Συγκεκριμένα το αγωνιστικό τμήμα έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκρισή του στο final eight παίδων ΕΣΠΕΔΑ, πέτυχε όμως την πρόκρισή του στο final eight παμπαίδων, αποδεικνύοντας ότι υπό λίγο διαφορετικές προϋποθέσεις θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμη και το όνειρο της συμμετοχής στο final four. Παράλληλα υπήρξαν και ατομικές διακρίσεις αθλητών μας με τη συμμετοχή τους στα κλιμάκια της εθνικής και την κλήση αθλητή μας στην προεπιλογή της εθνικής παίδων. Είναι απολύτως βέβαιο ότι αρκετοί ακόμη αθλητές μας μπορούν να πετύχουν εξίσου σημαντικές ή και σημαντικότερες επιτυχίες, καθώς το ταλέντο δεν λείπει.

Μετά απ’ όλα αυτά, κυριολεκτικά ανυπομονούμε για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, προκειμένου να εδραιωθούμε στο υψηλό αυτό επίπεδο και γιατί όχι να βάλουμε και ακόμη υψηλότερους στόχους. Βασικό μας μέλημα και η συνέχιση της συνεργασίας με την ομάδα ανδρών, ώστε να καμαρώσουμε σε λίγα χρόνια και πάλι αθλητές της πρώτης ομάδας προερχόμενους από τις υποδομές.

Μέχρι τότε θα ψάχνουμε νέους αθλητές που θα στελεχώσουν το τμήμα υποδομών και το αγωνιστικό μας τμήμα, μέσω των ανοιχτών προπονήσεων που ήδη πραγματοποιούνται, προκειμένου το τμήμα να εμφανιστεί ακόμη ισχυρότερο την επόμενη χρονιά (Πληροφορίες στην Γραμματεία του τμήματος – 6932786014 – καθημερινά 18:00 – 20:30) .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στο τμήμα, ζητώντας συγνώμη για λάθη και παραλείψεις που τυχόν υπήρξαν, όπως επίσης τον βασικό μας χορηγό, την εταιρεία «Υιοί Μ. Τσούγιας Α.Ε» – (GUESS) για την πολύτιμη βοήθεια της, όπως και όλα τα μέσα που στήριξαν το τμήμα και συγκεκριμένα το NSTV LIVE και προσωπικά τον Χρήστο Καραθανάση (a.k.a leicester), τα Πανιώνια Νέα, την Πανιώνια Ιδέα και τους elarepanionares. Ευελπιστούμε, αγωνιζόμενοι με τα σήματα της «Αγκαλιάς» και της «Ηλιαχτίδας Ν. Σμύρνης» να συνεισφέραμε στην διάδοση του πολύπλευρου κοινωνικού τους έργου.



Ο έφορος του τμήματος

Πρόδρομος Τσάμης

Δεν υπάρχουν σχόλια