Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο ταλαντούχος Γιάννης Οικονομίδης! (video)

Μπήκε στα... βαθιά και κολύμπησε!  Ο λόγος για τον νεαρό Γιάννη Οικονομίδη, ο οποίος μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος της Τούμπας που μπ...

Μπήκε στα... βαθιά και κολύμπησε! 

Ο λόγος για τον νεαρό Γιάννη Οικονομίδη, ο οποίος μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος της Τούμπας που μπήκε ως αλλαγή για λίγα λεπτά, στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε στο βασικό σχήμα και αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά!

Ο 20χρονος μέσος ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν και παρά το γεγονός πως δεν έχει εμπειρίες από τέτοια παιχνίδια, έδειξε άνετος στο παιχνίδι του, είχε το απαραίτητο αγωνιστικό θράσος και σε πολλές περιπτώσεις φανέρωσε την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση.

Ο Οικονομίδης βρέθηκε το Καλοκαίρι στην προετοιμασία των κυανέρυθρων, ο Μιχάλης Γρηγορίου πίστεψε στο ταλέντου του και έτσι τον περασμένο Σεπτέμβριο ο νεαρός υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Πανιωνίου, καθώς σε ηλικία μόλις 14 ετών, την περίοδο 2012-13 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ιστορικού. Μόλις ένα χρόνο μετά, την περίοδο 2013-14 και σε ηλικία 15 ετών, ανέβηκε στην ομάδα Κ17 με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Ακολούθησε την περίοδο 2015-16 ο προβιβασμός του στην Κ20 και εν συνεχεία το επαγγελματικό συμβόλαιο που γράψαμε και παραπάνω.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο γεννημένος στις 3 Ιανουαρίου του 1998 Έλληνας άσος έχει φορέσει την «γαλανόλευκη» καθώς ήταν μέλος της ομάδας Νέων του Γιάννη Γκούμα που έφτασε μέχρι την elite round του περσινού Euro U19.

Ο Γιάννης Οικονομίδης, λοιπόν, έχει όλα τα εχέγγυα για να αποτελέσει το "next big thing". Αν βάλει κάτω το κεφάλι και δουλέψει μπορεί να τα καταφέρει. Άλλωστε από ταλέντο διαθέτει πλούσιο...

Δείτε ένα εντυπωσιακό γκολ του Οικονομίδη σε αγώνα της Κ20


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια