Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπάλα και χαμόγελα στη Νέα Σμύρνη (photos)

Μέσα σε... καλοκαιρινές συνθήκες έγινε το φιλικό παιχνίδι της Κ20 του Ιστορικού με την ομάδα "Δίκτυο Προσφύγων", το μεσημέρι τη...

Μέσα σε... καλοκαιρινές συνθήκες έγινε το φιλικό παιχνίδι της Κ20 του Ιστορικού με την ομάδα "Δίκτυο Προσφύγων", το μεσημέρι της Παρασκευής (13/04).

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, η θερμοκρασία έφτασε μέχρι και τους 27 βαθμούς (!), με τα παιδιά τόσο του Πανιωνίου όσο και των Προσφύγων να παίζουν ελεύθερα, χωρίς σκοπιμότητες, προσφέροντας κατά διαστήματα όμορφο θέαμα.

Οι κυανέρυθροι ήταν σαφώς ανώτεροι, με τον Δημήτρη Κοροπούλη να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του, ενώ "τσέκαρε" και κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πέρασαν από... δοκιμαστικό! 

Αξίζει να σημειωθεί πως το "παρών" στις εξέδρες του γηπέδου έδωσε τόσο ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Δάρας, όσο και ο Διευθυντής ποδοσφαίρου, Νίκος Ζαμάνης.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 6-1 υπέρ του Πανιωνίου, όμως το πιο σημαντικό από αυτό το φιλικό ματς ήταν τα πολλά χαμόγελα των παιδιών και ειδικά Προσφυγόπουλων, τα οποία χάρηκαν κάθε λεπτό του αγώνα! 

Ο τεχνικός Δημήτρης Κοροπούλης ξεκίνησε την ομάδα με τους: Νίκας, Τριάντης, Μπουσάι, Αγγελης, Μίκο, Φίλων, Μιντζάλι, Καραχάννας, Δημητρίου, Σουσώνης, Τσακυργιάννης.

Έπαιξαν και οι: Τριανταφύλλου, Γιαννής, Σοβατζόγλου, Φλαμπούρης, Αντζέλι, Καλαμάρης, Νομικός, Τσιντώνης, Δαυίδης, Καρούντζος, Τριανταφυλλόπουλος, Μαχαίρας, Γρηγορόπουλος, Καλαμάρας.

Δείτε φωτογραφικές στιγμές









Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης  
Φωτογραφίες: Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια