Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοροπούλης: «Το πιο σημαντικό για εμάς η παραγωγή παικτών»

Ο Δημήτρης Κοροπούλης μίλησε στο Panionianea Radio. Στον αέρα της διαδικτυακής ραδιοφωνικής εκπομπή του panionianea.gr φιλοξενήθηκε ο...

Ο Δημήτρης Κοροπούλης μίλησε στο Panionianea Radio.

Στον αέρα της διαδικτυακής ραδιοφωνικής εκπομπή του panionianea.gr φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Κοροπούλης.

Ο προπονητής της Κ20 του Ιστορικού μίλησε για το φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα με το Δίκτυο Προσφύγων, για την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα Νέων και την πορεία των παικτών του, ενώ εξέφρασε την άποψη του πως υπάρχουν παιδιά που έχουν τις δυνατότητες να βρεθούν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το φιλικό ματς με τους Πρόσφυγες: «Δεχτήκαμε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση από το Κοινωνικό δίκτυο για το φιλικό παιχνίδι, βρέθηκε η κατάλληλη ημερομηνία με τις υποχρεώσεις της μεγάλης ομάδας και σε μία ωραία μέρα συμβάλαμε και εμείς στην προσπάθεια που κάνουν αυτά τα παιδιά μέσω του αθλητισμού. Ο Πανιώνιος είναι πάντα πρωτοπόρος σε τέτοιες ενέργειες και εμείς όπου μπορούμε και μας ζητάτε η βοήθεια είμαστε πάντα “παρών”».

Για την φετινή σεζόν της ομάδας: «Τελειώνει άλλη μία χρονιά για εμάς. Η πορεία των παιδιών μας αφήνει αρκετά ικανοποιημένους. Πιστεύουμε ότι αρκετά παιδιά ετοιμάζονται με καλές προοπτικές για να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Η χαρά μας είναι μεγαλύτερη γιατί όπως ξέρετε ήδη παιδιά που προέρχονται από την Κ20 παίζουν στην Σούπερ Λιγκ. Νομίζω ότι ο κόσμος του Πανιωνίου μπορεί να περιμένει πράγματα από αυτή τη δουλειά. Το κομμάτι αποτελέσματα και βαθμολογία έρχεται δεύτερο, σίγουρα μας αφήνει ικανοποιημένους ότι βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι η παραγωγή παικτών».

Για το αν πιστεύει πως κάποια παιδιά από την Κ20 θα βρεθούν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας: «Θέλουμε, πιστεύουμε. Από εκεί και πέρα η τελική επιλογή πάντα είναι στην πρώτη ομάδα. Πιστεύω ότι υπάρχουν παιδιά που έχουν τις δυνατότητες αρχικά να βρεθούν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας και πιθανόν και στο ρόστερ για την επόμενη χρονιά».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια