Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για την τιμή μας και το μέλλον μας!

Γράφει ο Λουζιτανός... Η ισοπαλία με την Ξάνθη, ουσιαστικά έθεσε τον Πανιώνιο εκτός διεκδίκησης της 5ης θέσης, μιας και μόνο με θαύμα θ...

Γράφει ο Λουζιτανός...

Η ισοπαλία με την Ξάνθη, ουσιαστικά έθεσε τον Πανιώνιο εκτός διεκδίκησης της 5ης θέσης, μιας και μόνο με θαύμα θα γίνει πλέον εφικτή. Το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο, ειδικά μετά το πρώτο 20λεπτο, αφού η Ξάνθη έπαιζε για την ισοπαλία και ο Πανιώνιος δε μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις. Εάν στις αρχικές φάσεις η ομάδα είχε σκοράρει, με Μπανανά, Σταυρόπουλο ή Μασούρα, θα είχαμε άλλα δεδομένα.

Από εκεί και πέρα, είδαμε ένα καλό παιχνίδι αμυντικά, χωρίς βέβαια να υπάρξει ιδιαίτερη πίεση, αλλά μεσοεπιθετικά φάνηκε η έλλειψη δημιουργικότητας και έχοντας τους Μασούρα και Σπυριντόνοβιτς σε κακή ημέρα, η ισοπαλία ήταν μοιραία.

Λογικά, ο Ιστορικός στη συνέχεια μπορεί να συγκεντρώσει από 6 μέχρι 9 βαθμούς, αλλά με το πρόγραμμα που έχουν η Ξάνθη και ο Αστέρας, αυτοί δεν πρέπει να είναι αρκετοί.

Όπως όμως λέγεται, όταν μία πόρτα κλείνει, ανοίγει κάποια άλλη. Εν προκειμένω, οι τελευταίες αγωνιστικές προσφέρονται στο τεχνικό τιμ για να διαπιστώσει την ψυχή και τις ικανότητες κάποιων παικτών, έτσι ώστε να γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν. Αφενός λοιπόν δεν πρέπει να κλείσει τη χρονιά ο Ιστορικός με κακές εμφανίσεις, αφετέρου είναι ευκαιρία για χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες, για να αποκτήσουν εμπειρίες, αυτοπεποίθηση αλλά και να δείξουν την αξία τους, άρα και αν πρέπει να υπολογίζονται.

Ήδη ο Σταυρόπουλος, ο οποίος (θέλοντας και μη) κλήθηκε να πάρει χρόνο συμμετοχής στο κέντρο της άμυνας, εμφανίζεται καλύτερος και πιο σίγουρος κάθε αγωνιστική και αυτό φαίνεται στη δυναμική του στις επεμβάσεις αλλά και στις επιλογές του στις πάσες. Ανάλογες εμπειρίες μπορούν να αποκομίσουν και οι Πινιώτης, Βουκελάτος, Οικονομίδης, κ.ά.

Έτσι, θα γίνει και σωστότερος προγραμματισμός για την ερχόμενη σεζόν, καθότι θα αξιολογηθεί καλύτερα το υπάρχον δυναμικό και θα δοθεί προτεραιότητα στα κενά που πρέπει να καλυφθούν.
Στα θετικά, στον οικονομικό τομέα, είναι ότι κατά τα φαινόμενα και ο Μασούντ θα πάει Μουντιάλ, οπότε ο Πανιώνιος έχει λαμβάνειν επιχορήγησης από 2 παίκτες (Χατζί Σαφί και Μασούντ). Με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, κάτι είναι και αυτό...

Τέλος, πρέπει να το αναφέρουμε: ίσως η φετινή σεζόν να κρύβει ένα θαύμα για τον Ιστορικό, αλλά αυτό να μην είναι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μετά από ένα δραματικό αγώνα, ο μπασκετικός Πανιώνιος απέκτησε και πάλι δικαίωμα στην ελπίδα. Αν η ομάδα μας παραμείνει στην Α1, τότε θα πρόκειται σαφώς για ένα μεγάλο θαύμα και τα εύσημα θα πρέπει να πάνε σε όλους τους συντελεστές του, από τον Αλευρογιάννη, χωρίς τον οποίο η ομάδα δεν θα είχε καν κατέβει στο πρωτάθλημα, μέχρι τον ...Ραλλάτο, που το ασυγκράτητο κυανέρυθρο πάθος του παραλίγο να στοιχήσει σε ένα κρίσιμο σημείο για την ομάδα, στον αγώνα με το Λαύριο.

Καλή και δημιουργική συνέχεια, λοιπόν και εμείς από κοντά να στηρίξουμε την προσπάθεια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, όπως μόνο εμείς ξέρουμε και μπορούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια