Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιστρέφει ο Βλάχος!

Για μία ακόμη φορά ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη. Ο ...

Για μία ακόμη φορά ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη.

Ο τεχνικός του Ιστορικού δεν μπορεί να έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Λάμπρου, Σιώπη, Τασουλή, Γκιοατά, όπως επίσης και τον Ουάσινγκτον που ναι μεν έχει μπει στις προπονήσεις όμως ακόμα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Εκτός έχει τεθεί και Μακρύλλος ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Μέσα σε όλες αυτές τις απουσίες υπάρχει και μία σημαντική επιστροφή. Ο Βαλεντίνος Βλάχος έχει ξεπεράσει πλέον τις ενοχλήσεις που είχε και αναμένεται να βρεθεί κανονικά στην αποστολή και πιθανότατα και στο αρχικό σχήμα της ομάδας!

Ο Έλληνας δεξιός μπακ είχε τραυματιστεί στο ματς της 25ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο και απουσίασε από τα παιχνίδια με Ξάνθη και ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και με ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.

Από εκεί και πέρ, ο Ουάσινγκτον -όπως αναφέραμε και παραπάνω- βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας, όμως ακόμα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Αναμένεται πάντως να επιστρέψει στην "δράση" στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της σεζόν.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια