Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Όσο ο στόχος παραμένει μαθηματικά πρέπει να διεκδικείται μέχρι τέλους! Ο Πανιώνιος ήθελε τη νίκη με την ...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...

Όσο ο στόχος παραμένει μαθηματικά πρέπει να διεκδικείται μέχρι τέλους!

Ο Πανιώνιος ήθελε τη νίκη με την Ξάνθη για να την προσπεράσει στη διεκδίκηση της 5ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη, εφόσον το κύπελλο το κατακτήσει ένας εκ των Αεκ και Παοκ, που είναι και το πιθανότερο, αν και στο ποδόσφαιρο τίποτε δεν είναι σίγουρο. Όμως δεν τα κατάφερε και παραχώρησε λευκή ισοπαλία και μάλιστα στο γήπεδό του. Η ισοπαλία δεν είναι καθόλου καλό αποτέλεσμα, αφού απομακρύνει μεν τον Πανιώνιο από τον στόχο, ο οποίος βέβαια δεν χάνεται μαθηματικά.

Σε ότι αφορά στο παιχνίδι ο Ιστορικός ήταν ελαφρά καλύτερος της Ξάνθης, όχι όμως σε σημείο που να πει κάποιος ότι δικαιούταν απόλυτα τη νίκη. Επομένως το σκορ μάλλον είναι δίκαιο. Ο Πανιώνιος εμφάνισε τα γνωστά αρνητικά συμπτώματα των τελευταίων μηνών, πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου, επιπόλαιες και βιαστικές ενέργειες και χαλαρότητα. Εκείνο που δεν μπορεί να εξηγηθεί είναι η απροθυμία και η χαλαρότητα, που επέδειξαν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Δε θ’ αναφερθώ σε ονόματα αλλά είναι ηλίου φαεινότερο ποιοι ήταν αυτοί. Είναι άλλης τάξεως ζήτημα να προσπαθείς και να μη μπορείς και άλλο να είσαι αδιάφορος ή χαλαρός! Είναι γεγονός ότι ο Πανιώνιος εδώ και αρκετό καιρό δείχνει ότι είναι κουρασμένος, ότι έχει ξεμείνει από δυνάμεις, ότι δεν έχει φρεσκάδα. Οφείλεται στο γεγονός ότι η φετινή σεζόν ξεκίνησε χωρίς ξεκούραση και διακοπές για τους ποδοσφαιριστές επειδή αφενός μεν τα περσινά play-offs του Ελληνικού πρωταθλήματος τελείωσαν αργά –φέτος δεν υπάρχουν- και οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του άρχιζαν νωρίς μέσα στο περασμένο καλοκαίρι! Επιπλέον το τελευταίο διάστημα έχει αρκετούς τραυματίες και ταυτόχρονα οι προσθήκες των μεταγραφών του χειμώνα δε βγήκαν. Άρα υπάρχουν λόγοι που εξηγούν την κακή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό.

Συνεπώς τι πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος της περιόδου; Η απάντηση είναι ότι δεν πρέπει να εγκαταλειφθεί η προσπάθεια αφού βοηθήσουν και όσοι επανέλθουν από τους τραυματισμούς και στο τέλος θα γίνει ταμείο. Στον Πανιώνιο δεν πρέπει να απογοητευτούν, όπως γίνεται συνήθως και να τα παρατήσουν αρκετές αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Η διεκδίκηση του στόχου ακόμη και όταν αυτός απομακρύνεται, από τη στιγμή που μαθηματικά δεν έχει χαθεί, δεν επιτρέπεται να εγκαταλείπεται. Ταυτόχρονα η διοίκηση πρέπει να προετοιμάζεται για τη δημιουργία ενός ρόστερ για του χρόνου, το οποίο να είναι καλύτερο από το φετινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια