Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Οι αξίες που υπηρετώ δε μου επιτρέπουν να επιστρέψω στα καθήκοντά μου»

Αρνήθηκε να επιστρέψει ο Ζιάγκος! Με δήλωσή του ο Βαγγέλης Ζιάγκος εξήγησε ότι δεν μπορεί να επιστρέψει και πάλι στα καθήκοντά του στο...

Αρνήθηκε να επιστρέψει ο Ζιάγκος!

Με δήλωσή του ο Βαγγέλης Ζιάγκος εξήγησε ότι δεν μπορεί να επιστρέψει και πάλι στα καθήκοντά του στον Πανιώνιο. Τονίζει ότι υπάρχουν λόγοι αξιών που δεν του επιτρέπουν να αποδεχθεί την νέα πρόταση από τους κυνέρυρθρους και ευχαριστεί τους παίκτες αλλά και τους οπαδούς για τη στήριξή τους.

Αναλυτικά η δήλωσή του...

«Η απόφαση της Διοίκησης για τη λύση της συνεργασίας μας δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει την ομάδα που δίνει μάχη για την παραμονή και είναι πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη του στόχου της.

Γι' αυτό βασικό ζητούμενο, τούτες τις ώρες, μετά την αναταραχή που προηγήθηκε, είναι να ξαναβρεί την ηρεμία στο εσωτερικό της.

Ευχαριστώ θερμά τους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας για την αυθεντική στήριξη και εκτίμησή τους. Όμως, μετά και την ανακοίνωση της απόλυσής μου κάποιες αξίες που υπηρετώ και που φιλοδοξώ να με ακολουθούν για πάντα, δε μου επιτρέπουν να επιστρέψω στα καθήκοντά μου.

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλους. Η σκέψη μου θα είναι κοντά στην ομάδα. Ο Πανιώνιος αξίζει να βρίσκεται στην Α1 και θα τα καταφέρει.

ΥΓ: Ευχαριστώ προσωπικά το συνεργάτη μου Δημήτρη Μησιακό για το παραδειγματικό του ήθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια