Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο Πανιώνιος εκεί που πρέπει να είναι...»

Η δράση στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ κορυφώνεται, με τον Πανιώνιο να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση, παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο ...

Η δράση στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ κορυφώνεται, με τον Πανιώνιο να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση, παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τους τελικούς, μέσω των οποίων θα επιδιώξει να επιστρέψει στην κορυφή.

Σε μια δύσκολη και απαιτητική «break to break» σειρά, ο «ιστορικός» έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και παρότι στην αρχή της σεζόν λίγοι περίμεναν να φτάσει μακριά, λύγισε τον ισχυρό Ίκαρο Καλλιθέας και πλέον θα ψάξει το… θαύμα απέναντι στον αήττητο και πραγματικά ασταμάτητο μέχρι στιγμής, Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της ομάδας και τεχνικός διευθυντής του επιτυχημένου, Eurohoops Olympia Basketball Camp, Κώστας Μελέτης, έβαλε τη σφραγίδα του σε αυτή την ξέφρενη πορεία των Νεοσμυρνιωτών, οδηγώντας τους από το καλό στο… καλύτερο και αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως είναι εξαιρετικός στην αξιοποίηση και ανάδειξη ταλαντούχων παιδιών.

Ο Μελέτης σχολιάζοντας στο Basketworld την επιτυχημένη αυτή διαδρομή, ανέφερε:

Για το πλάνο από το ξεκίνημα της χρονιάς: «Η ομάδα μας , ξεκίνησε την χρονιά με μικρά σταθερά βήματα , πολλές ώρες προπόνησης και με βασικό στόχο να δημιουργήσουμε ένα σύνολο αντάξιο του ονόματος του Πανιωνίου και της ιστορίας του. Αυτό απαιτούσε θυσίες και αυταπάρνηση από τους αθλητές μου οι οποίοι τολμώ να πώ ότι ανταποκρίθηκαν πλήρως και κατανόησαν ταυτόχρονα ότι η ομάδα σαν σύνολο αποτελεί την θεμελιώδη αρχή μας. Και αυτό αποτελεί και την μεγαλύτερη επιτυχία μας , συνειδητοποίησαν ότι μέσα από αυτή την επίπονη διαδικασία μπορούν να είναι ευτυχισμένοι , να περνάμε καλά και να διασκεδάζουμε κυνηγώντας παράλληλα ένα μικρό δικό μας θαύμα. Κάθε βήμα μας ήταν σχεδιασμένο , και θέλαμε να επαναφέρουμε τον Πανιώνο εκεί που πρέπει να είναι , να αγωνίζεται πάντα με φόντο τον τίτλο του πρωταθλητή».

Για το υλικό που υπάρχει στην ομάδα: «Μια ομάδα παιδιών κατά 85 % παιδιά του Πανιωνίου, χωρίς μπόνους ή πρίμ υποτροφιών , κατάφεραν και συναγωνίστηκαν κοιτώντας στα μάτια ομάδες χτισμένες μεταγραφικά κατ’ ουσία ν που από πίσω τους έχουν πολλαπλές θετικές και πλούσιες προϋποθέσεις. Και αυτό είναι το μεγαλείο των παικτών μου το οποίο φυσικά το αντλούν από την τεράστια παρακαταθήκη του Ιστορικού».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Το επίπεδο του πρωταθλήματος ήταν σχετικά καλό, υπήρχαν πολλοί καλοί ταλαντούχοι αθλητές σε πολλές ομάδες και αυτό είναι ευχάριστο. Θεωρώ ότι η 4αδα που προέκυψε από την διαδικασία των play off , είναι αντιπροσωπευτική και δίκαιη ανταμοιβή για αυτές τις 4 ομάδες που είναι οι καλύτερες πραγματικά στην ΕΣΚΑΝΑ».

Για τη δύσκολη σειρά με τον Ολυμπιακό που έρχεται: «Στον τελικό θα πάμε έχοντας στο μυαλό μας το πρωτάθλημα , για μας πλέον αυτός είναι ο επόμενος στόχος του ταξιδιού μας. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος αντίπαλος , μια εξαιρετική ομάδα , αήττητη όλη την χρονιά και έχουμε συνείδηση του τι σημαίνει αυτό . Η άποψή μου είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης αναλογιζόμενος και το κομμάτι του πλεονεκτήματος της έδρας αλλά και το πλούσιο ταλέντο που διαθέτουν οι εξαιρετικοί του αθλητές . Όμως ένας τελικός είναι τελικός , και όταν σε αυτόν συμμετέχει ο Πανιώνιος δεν έχεις δικαίωμα να προδιαγράψεις οποιαδήποτε εξέλιξη».

Για την… επόμενη μέρα: «Ο Πανιώνιος στο επίπεδο της υποδομής ανασυγκροτείται με γοργά βήματα , στηριζόμενος σε σοβαρούς ανθρώπους οι οποίοι διοικούν έχοντας ως στόχο να επαναφέρουν τον Πανιώνιο στην κορυφή των αναπτυξιακών τμημάτων μπάσκετ της Ελλάδας , και νομίζω ότι τα πρώτα μηνύματα είναι απολύτως αισιόδοξα για την συνέχεια».

Πηγή: basketworld.net

Δεν υπάρχουν σχόλια