Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δύο λόγια για το ματς της Τούμπας...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Ήταν εμφανές ότι οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου δε πίστευαν ότι υπάρχει περίπτωση, έστω και 1 στις 1000, ...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...

Ήταν εμφανές ότι οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου δε πίστευαν ότι υπάρχει περίπτωση, έστω και 1 στις 1000, να πάρουν κάτι θετικό σ’ αυτό τον αγώνα, ιδίως μετά τις ελλείψεις για διαφόρους λόγους. Αλλά ελλείψεις είχε και ο αντίπαλος, που βέβαια είναι μια πιο ποιοτική και πολύ πιο ακριβή ομάδα από τον Πανιώνιο. Όμως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, επομένως σε όλους τους αγώνες κάθε ομάδα πρέπει να κατεβαίνει με πίστη στη νίκη ανεξάρτητα αν έρθει ή όχι. Το 3ο γκολ του Παοκ ήταν οφσάιντ, έστω και λίγο, αλλά ήταν και δεν σχολιάστηκε καν από το δημοσιογράφο που περιέγραφε το μάτς!

Στον αγώνα αυτόν φάνηκε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν πρέπει ν’ αγωνίζονται στον Πανιώνιο είτε επειδή δεν έχουν δυνατότητες είτε επειδή δεν παίζουν για την ομάδα αλλά για τον εαυτό τους.

Τρομερό γκολ του Ντούρμι και μετά από ωραίο συνδυασμό, ο οποίος όμως πρέπει να βελτιώσει τα κοντρόλ του και την εκρηκτικότητα του. Και επίσης δεν πρέπει να φύγει φέτος από τον Πανιώνιο. Πρέπει να μείνει 1 – 2 χρόνια ακόμη, ώστε να τελειοποιηθεί και κατόπιν να κάνει το πραγματικά βήμα παραπάνω. Ο Μακρύλος έπρεπε να ξεκινήσει από την αρχή, είναι καλύτερος απ' αρκετούς που ξεκίνησαν. Όπως επίσης είναι σωστό που δίνεται η ευκαιρία ν' αγωνιστούν οι νέοι ποδοσφαιριστές.

Αυτή η ευκαιρία πρέπει να δοθεί και στον αγώνα κυπέλλου. Επιπλέον ίσως πρέπει να δοθεί ακόμη μια ευκαιρία στον Μπραχίμι, επειδή ξέρει μπάλα, υπό την προϋπόθεση ότι θα δείξει μεγαλύτερη αγωνιστικότητα. Όντως ο αγώνας με τον Παο στη Ν. Σμύρνη είναι τελικός και ο Πανιώνιος θα πρέπει να δώσει τα ρέστα του, όμως ήδη έχει χάσει πολύτιμο έδαφος. Παρά ταύτα όμως θα πρέπει να κάνει την ύστατη προσπάθεια μέχρι το τέλος και ότι γίνει! Προπάντων όμως δεν πρέπει να δείξει νοοτροπία τούμπας και μάλιστα αυτή του Α' ημιχρόνου.

Τέλος νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα η περίπτωση προπονητή και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια