Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γρηγορίου: «Χρέος μας να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά»

Ικανοποιημένος για τη νίκη επί του Πλατανιά και τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι παίκτες του τόνισε πως είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου, όπω...

Ικανοποιημένος για τη νίκη επί του Πλατανιά και τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι παίκτες του τόνισε πως είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου, όπως αναφέρθηκε και στα πολλά προβλήματα που είχε φέτος η ομάδας.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι των Χανίων:

«Ηταν αυτοσκοπός να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι χρέος μας να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά βαθμολογικά, μιας και την προηγούμενη αγωνιστική χάθηκε ο στόχος της 5ης θέσης. Αυτό θέλαμε, αυτό επιδιώξαμε και ευτυχώς για 'μας έστω και στο τέλος πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, τιμώντας την ιστορία και τον σύλλογο, σ' αυτή την πάρα πολύ προβληματική χρονιά που είχαμε. Είναι γνωστό ότι έχουμε πάρα πολλά προβλήματα και αυξάνονται από θέμα διάθεσης, ενέργειας και σαν κίνητρο όταν δεν υπάρχει και ο στόχος που είχαμε μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική. Ωστόσο θα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί όταν βρίσκεις ψυχικά αποθέματα να γυρίσεις ένα ματς ανεξάρτητα από την κρισιμότητα που έχει ή δεν έχει και θα σταθώ σ' αυτό, ότι μπορέσαμε δηλαδή να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι για να κλείσει αυτή η χρονιά, να γίνει ο απολογισμός όπως πρέπει να γίνει».

Συνεχίζοντας, συμπλήρωσε: «Είναι πολύ δύσκολο γιατί αυτά τα παιδιά έχουν κουραστεί σωματικά και ψυχικά. Φτάνουμε στο τέλος και όλοι έχουν παίξει πάρα πολλά παιχνίδια. Δύο-τρία παιδιά έπαιζαν τραυματίες, όπως ο Μασούρας που έκανε ένεση για να βοηθήσει. Εχουμε απίστευτα προβλήματα φέτος και κάπου είναι και λογικό να μην έχεις την ενέργεια που είχαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, οπότε είναι δικαιολογημένη αυτή η... μη ενέργεια. Εμείς κρατάμε το αποτέλεσμα κι αυτό θα κάνουμε και την τελευταία αγωνιστική».

Δεν υπάρχουν σχόλια