Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πλατανιάς-Πανιώνιος : Στατιστικά & συμπτώσεις

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης * Το βράδυ της Κυριακής (19.00), ο Πανιώνιος ταξιδεύει στα Χανιά προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά σε α...

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης


* Το βράδυ της Κυριακής (19.00), ο Πανιώνιος ταξιδεύει στα Χανιά προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής της Superleague 2017/2018.

Μεταξύ άλλων πρόκειται για τις δύο ομάδες του πρωταθλήματος με το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς νίκη & αν μη τι άλλο θα προσπαθήσουν αμφότερες να δώσουν τέλος στο εν λόγω αρνητικό σερί.

Συγκεκριμένα οι Χανιώτες έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης από τις 20/1/2018 και το 1-0 επί του Λεβαδειακού για την 18η αγωνιστική, ενώ οι κυανέρυθροι θα ψάξουν το πρώτο τους νικηφόρο αποτέλεσμα μετά από σχεδόν 2,5 μήνες όταν είχαν επικρατήσει με το αγχωτικό 1-0 επί της Λαμίας στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής στις 10/2/2018.


 Στη συνολική προϊστορία μεταξύ των 2 αντιπάλων ανεξαρτήτου έδρας, παρατηρείται η απόλυτη ισορροπία με τις δύο ομάδες να μετρούν από 3 νίκες η κάθε μία ενώ 5 αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή! Άξιο αναφοράς χρίζει το γεγονός ότι σε κανένα από τα 11 αυτά ματς δεν αναδείχθηκε νικήτρια η εκάστοτε φιλοξενούμενη ομάδα, ένα σερί που θα προσπαθήσουν να σπάσουν οι κυανέρυθροι και να φύγουν με το πρώτο τους ''διπλό'' από τα Περιβόλια! 


* Μην ξεχνάμε πως επί ημερών Superleague (Ιούλιος 2006 κι έπειτα), ο Ιστορικός παραμένει ακόμα και σήμερα η μοναδική φιλοξενούμενη ομάδα στη Κρήτη που έχει σκοράρει 5 τέρματα στο ίδιο ματς στους 323 μέχρι στιγμής σχετικούς αγώνες που έχουν διεξαχθεί στο νησί. Πρόκειται για το επιβλητικό 2-5 επί του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 26/10/2008, που αν μη τι άλλο καταγράφεται στη λίστα με τα μεγαλύτερα σε έκταση "διπλά" στην ιστορία του Πανιωνίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια