Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σε απολογία Αλευρογιάννης και ΚΑΕ

Σε απολογία ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ κλήθηκε για την Μεγάλη Τετάρτη ο Σταύρος Αλευρογιάννης και η ΚΑΕ Πανιώνιος. Στον Α...

Σε απολογία ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ κλήθηκε για την Μεγάλη Τετάρτη ο Σταύρος Αλευρογιάννης και η ΚΑΕ Πανιώνιος.

Στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ κλήθηκαν να απολογηθούν η κυανέρυθρη ΚΑΕ και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Σταύρος Αλευρογιάννης. Ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου θα παρουσιαστεί ύστερα από όσα γράφτηκαν από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με το Λαύριο.

Όσον αφορά την ΚΑΕ, καλείται για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στη διάρκεια της αναμέτρησης, καθώς και για τις καταγγελίες του Λαυρίου περί… μπράβων.

Στις τάξεις του Πανιωνίου, πάντως, ισχυρίζονται ότι υπάρχει βεβαιότητα για την απαλλαγή της ομάδας από κάθε κατηγορία, αφού όπως αναφέρουν οι εκθέσεις της Αστυνομίας, της ΔΕΑΒ και του κομισαρίου του αγώνα, δεν επιβεβαιώνουν όσα ισχυρίζεται το Λαύριο, αλλά αντιθέτως γίνεται απλή αναφορά στο τι κατήγγειλαν οι φιλοξενούμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια