Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Σημαντική νίκη, συγκεντρωμένοι και στην έδρα μας»

Τα κορίτσια του Βόλεϊ του Ιστορικού νίκησαν με 3-1  τον Ηλυσιακό, έσπασαν την έδρα του και πλέον με νίκη και στη Νέα Σμύρνη παίρνουν το ...

Τα κορίτσια του Βόλεϊ του Ιστορικού νίκησαν με 3-1 τον Ηλυσιακό, έσπασαν την έδρα του και πλέον με νίκη και στη Νέα Σμύρνη παίρνουν το εισιτήριο για τον "τελικό" ανόδου με τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ-Αιγάλεω.

Ο προπονητής Στέλιος Ατσιδαύτης και η έμπειρη αθλήτρια του Πανιωνίου Γλυκερία Κωνσταντίνου μίλησαν αποκλειστικά στα panionianea.gr.

Στέλιος Ατσιδαύητς
'' Καταφέραμε να κάνουμε μια σημαντική νίκη. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χαλαρώσουμε λόγω ότι θα παίξουμε στην έδρα μας. Καταφέραμε να κρατήσουμε το πρώτο σετ και αυτό μας έδωσε ώθηση στο να κερδίσουμε και το δεύτερο σετ, όμως όπως εύκολα έρχεται ένα σετ έτσι εύκολα μπορούμε και να χάσουμε ένα όπως και έγινε, αλλά στο τέταρτο σετ ήμασταν αυτοί που έπρεπε και το κερδίσαμε..Από εκεί και πέρα πάμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας.''

Γλυκερία Κωνσταντίνου
''Κάναμε το πρώτο βήμα. Είδαμε και ανατροπές στο παιχνίδι ειδικά στο τέλος, καταφέραμε να το γυρίσουμε με πάθος και τα υπόλοιπα θεωρώ, ότι κρίθηκαν στο σετ και στην υποδοχή. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και σημαντική η νίκη, φυσικά πάμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό στην έδρα μας. Με την δύναμη του κόσμου πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη".

Επιμέλεια: Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια