Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν χρειάζονται αποδοκιμασίες...

Δεν χρειάζονται αποδοκιμασίες παρά μόνο προσπάθεια δημιουργίας και στήριξης μιας νέας ομάδας. Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Ο Πανιώνιος υ...

Δεν χρειάζονται αποδοκιμασίες παρά μόνο προσπάθεια δημιουργίας και στήριξης μιας νέας ομάδας.
Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...

Ο Πανιώνιος υπέστη μια βαριά ήττα στο γήπεδό του από τον Παο και απέδειξε ότι οι ελπίδες για διεκδίκηση της 5ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη ήταν φρούδες.

Η ήττα ήρθε ως φυσικό επακόλουθο της κακής του εμφάνισης στο συγκεκριμένο αγώνα που ήταν συνέχεια κακών εμφανίσεων προηγούμενων αγώνων. Γενικώς ο Πανιώνιος στο 2ο γύρο είχε πολύ κακή αγωνιστική παρουσία, που όμως δικαιολογούνται επειδή αποδεκατίστηκε το έμψυχο δυναμικό του, είχε πολλούς τραυματισμούς και τέλος όσοι ποδοσφαιριστές ήρθαν τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση ν’ αντικαταστήσουν εκείνους που έφυγαν. Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Πανιώνιος είναι υποχρεωμένος ανά τακτά διαστήματα να πουλάει κάποιους ποδοσφαιριστές του για να έχει κάποια οικονομικά οφέλη. Κοντολογίς στο 2ο γύρο η ομάδα αποδυναμώθηκε και επομένως όπως αποδείχτηκε και στην πράξη δεν μπορούσε να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη.

Απ’ εδώ και στο εξής δεν υπάρχει λόγος αποδοκιμασιών και λοιπών ακροτήτων παρά μόνο καλόπιστης και εποικοδομητικής κριτικής. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό το παιχνίδι πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα, ο Πανιώνιος χρειάζεται να ανασυνταχτεί κατά το δυνατόν, ώστε να δώσει τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με αξιοπρέπεια και να κοιτάξει την επόμενη μέρα. Αυτό σημαίνει ότι η διοίκηση πρέπει να δημιουργήσει την μελλοντική ομάδα αποφασίζοντας κατά πρώτον ποιος θα είναι ο προπονητής την επόμενη περίοδο επειδή μια ομάδα δε δημιουργείται ερήμην του προπονητή της. Μπορεί να είναι ο Γρηγορίου ή και κάποιος άλλος.

Απ εκεί και πέρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να γίνουν εκτεταμένες αλλά και πολύ προσεγμένες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Από τη σημερινή ομάδα πολλών ο κύκλος έκλεισε, επομένως πρέπει να αποχωρήσουν αρκετοί και να μείνουν ελάχιστοι. Και για να μη μιλάμε αορίστως κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να παραμείνει ο τερματοφύλακας, που ήταν με διαφορά ο καλύτερος της φετινής χρονιάς, εκτός αν βέβαια έρθει μια άκρως συμφέρουσα οικονομική προσφορά για τον Πανιώνιο, οι νεαροί Νόβακ, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Βουκελάτος, Πηνιώτης και Ντούρμι. Ο Μασούρας θα μπορούσε να παραμείνει ως συνδετικός κρίκος παλιών και νέων ή να παραχωρηθεί μόνο αν έρθει κάποια συμφέρουσα πρόταση. Επίσης και ο Ουάσιγκτον ίσως θα μπορούσε να μείνει στην ομάδα για μία ακόμη χρονιά. Απ’ εκεί και πέρα οι Λάμπρου και Σιώπης καλό θα είναι τόσο για τους ίδιους όσο και για τον Πανιώνιο να συνεχίσουν στον Ιστορικό, αφού εκτιμώ ότι δεν πρόκειται οι ομάδες στις οποίες ανήκουν να τους κρατήσουν (βέβαια είναι θέμα των ομάδων που ανήκουν). Άρα λοιπόν η διοίκηση μαζί με το νέο προπονητή καλούνται να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο φέρνοντας ποδοσφαιριστές, ανάλογα βέβαια και με τις αποχωρήσεις, σε νευραλγικές θέσεις όπως π.χ. επιτελικό μέσο, κεντρικούς και πλάγιους αμυντικούς, αμυντικούς μέσους που όμως να μπορούν και να δημιουργήσουν, ακραίους επιθετικούς, άλλον έναν φόρ κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια