Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ένα από τα δυσκολότερα ματς της σεζόν με τα Τρίκαλα»

Για την μεγάλη προσπάθεια, τα στοιχεία που θα οδηγήσουν τον Πανιώνιο στην παραμονή στην Α1', την κρισιμότητα της ερχόμενης εκτός έδρ...

Για την μεγάλη προσπάθεια, τα στοιχεία που θα οδηγήσουν τον Πανιώνιο στην παραμονή στην Α1', την κρισιμότητα της ερχόμενης εκτός έδρας αναμέτρησης με τα Τρίκαλα και τη συνεχώς ανοδική πορεία της ομάδας μίλησε ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης:

Για τη σημαντική νίκη επί του Λαυρίου που δίνει μεγάλες ελπίδες για την παραμονή στον Πανιώνιο:
«Πράγματι είναι μία σημαντική νίκη για εμάς τόσο βαθμολογικά όσο και για ψυχολογικόύς λόγους. Η θέση και η δυναμική του αντιπάλου μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και δείχνει την αξία μας. Όσον αφορά τη βαθμολογική σημασία δεν χρειάζεται πολλές εξηγήσεις γιατί βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και κάθε νίκη μετράει. Παρά τη σημασία της νίκης, είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν δίνει τίποτα περισσότερο από δύο βαθμούς και μετράει εξίσου με οποιαδήποτε άλλη νίκη».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και πού θεωρεί ότι θα κριθεί η μάχη της σωτηρίας:
«Δεν θα σταθώ σε παιχνίδια-κλειδιά γιατί από την αρχή υπάρχει μία φιλοσοφία στην ομάδα ότι ποτέ δεν σημαδεύουμε και δεν στοχεύουμε παιχνίδια. Κάθε εβδομάδα η προετοιμασία μας ήταν και παραμένει η ίδια ανεξάρτητα από τη δυναμική του αντιπάλου ή τις πιθανότητες που έχουμε. Με την ίδια φιλοσοφία θα πάμε μέχρι τέλους παλεύοντας και επιζητώντας τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.
Η μάχη της σωτηρίας θεωρώ ότι θα κριθεί σε στοιχεία κι αυτά έχουν να κάνουν με την πληρότητα του ρόστερ που εξαρτάται από την υγεία των αθλητών, τη συνέπεια και μεθοδικότητα στον τρόπο δουλειάς, τη συνοχή στους κόλπους της ομάδας και το πάθος για τη νίκη».

Για την ανοδική πορεία της ομάδας από την ημέρα που ανέλαβε:
«Έπαιξαν ρόλο αρκετοί παράγοντες για να φτάσουμε να μιλάμε σήμερα με αισιοδοξία για την παραμονή του Πανιώνιου. Καθένας από εμάς, από το δικό του μετερίζι έχει κάνει τις υπερβάσεις του. Από τις οικονομικές υπερβάσεις της διοίκησης με την ενίσχυση του ρόστερ, έως τις αγωνιστικές και ψυχολογικές υπερβάσεις αθλητών και συνεργατών που καθένας από αυτούς εργάζεται καθημερινά κοντά στα βιολογικά και ψυχολογικά του όρια. Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψουμε και την ουσιαστική συνεισφορά του κόσμου σε αυτή την αγωνιστική ανάταση της ομάδας».

Για το παιχνίδι που έρχεται με τα Τρίκαλα κι αν αγχώνει ο must win χαρακτήρας που έχει:
«Δεν μας αγχώνει γιατί έχουμε μάθει να ζούμε με αυτή την πίεση. Εξαιτίας της φετινής συνθήκης η ομάδα έχει μάθει να δίνει τους δικούς της τελικούς σχεδόν κάθε αγωνιστική. Για εμάς πρόκειται για ένα από τα δυσκολότερα ματς της σεζόν και κλείνουμε τα αυτιά μας στις όποιες φήμες υπάρχουν και στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί αποδυνάμωσης των Τρικάλων. Εμείς προετοιμαζόμαστε πνευματικά και σωματικά για ένα ακόμα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια