Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Η ώρα των έργων, μονόδρομος η ενότητα»

Μετά την ανακοίνωση του από τον Πανιώνιο ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ο νέος προπονητής της ομάδας΄. Αναλυτικ...

Μετά την ανακοίνωση του από τον Πανιώνιο ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ο νέος προπονητής της ομάδας΄.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι η ώρα των έργων, γιατί δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για λόγια, όταν μια ιστορική ομάδα με το μέγεθος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στο ελληνικό μπάσκετ, διεκδικεί την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Σ’ όλη την αγωνιστική και προπονητική καριέρα μου, έχω μάθει να αγωνίζομαι μέχρι τέλους. Μέχρι εξάντλησης και της τελευταίας επλίδας και πιθανότητας για να πετύχω τον εκάστοτε στόχο μου.

Αυτό θα κάνω και στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Αυτό θα κάνουμε μαζί με τους παίκτες και τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση συνεργασίας του κ. Αλευρογιάννη, γιατί συνταυτιζόμαστε στην ίδια πίστη για την παραμονή της ομάδας. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, καθώς απομένουν τρείς αγωνιστικές και ο στόχος είναι ΔΥΟ νίκες.

Στην συγκεκριμένη χρονική φάση, η αποστολή μου εστιάζεται στον συνδυασμό ψυχολογικής και αγωνιστικής διαχείρισης της ομάδας.

Για την επίτευξη αυτού του μεγάλου στόχου, υπάρχει μόνο ο δρόμος της ενότητας ΟΛΩΝ, εντός και εκτός της ομάδας. Μόνο αν ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο, στις 13 Μαίου θα μπορούμε ΟΛΟΙ μαζί να γιορτάζουμε την παραμονή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ», ήταν τα λόγια του Αλεξανδρή στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια