Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το έχασε στο πρώτο τέταρτο...

Στα πρώτα 15 λεπτά κρίθηκε η αναμέτρηση της Τούμπας, με τον Πανιώνιο να χάνει 3-1 από τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ! Οι κυανέρυθροι ήταν πολύ κακ...

Στα πρώτα 15 λεπτά κρίθηκε η αναμέτρηση της Τούμπας, με τον Πανιώνιο να χάνει 3-1 από τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ!

Οι κυανέρυθροι ήταν πολύ κακοί στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ στο 1ο λεπτό (παράπονα για επιθετικό φάουλ στον Κότνικ) και στο 15' να κάνει το 2-0 και ουσιαστικά να τελειώνει το ματς.

Το 3-0 έγινε στο 66' με γκολ-οφσάιντ του Πρίγιοβιτς, ενώ ο Ντουρμισάι με ένα υπέροχο γκολ έγραψε το τελικό 3-1.

Κάκιστη και φοβισμένη εμφάνιση από την ομάδα στα πρώτα 45 λεπτά, εμφανώς βελτιωμένη και με τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ήταν ήδη αργά...

Θυμίζουμε, ότι ο Πανιώνιος έπαιξε ξανά με πάρα πολλά προβλήματα, καθώς δεν υπολογίζονταν οι τραυματίες Ουάσινγκτον, Λάμπρου, Βλάχος, Τασουλής, Γκιοατά και Σιώπης.

Το παιχνίδι

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για τον Πανιώνιο, καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Μετά από κόρνερ του Βιερίνια ο Κότνικ έχασε την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή, δεχόμενος και την «επαφή» από αντίπαλο ποδοσφαιριστή -επιθετικό φάουλ- και ο Σάκχοφ σε κενή εστία έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Γρηγορίου δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται συνεχώς στην επίθεση.

Στο 15’, μετά από οργανωμένη επίθεση των γηπεδούχων, ο Μακ γύρισε την μπάλα από αριστερά και ο επερχόμενος Ελ Καντουρί την έσπρωξε με προβολή στα δίχτυα! Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ ήταν εντελώς αμαρκάριστος στο κέντρο της άμυνας!

Γενικότερα οι γηπεδούχοι με χαρακτηριστική ευκολία ελέγχαν το ματς και όποτε ήθελαν… πατούσαν γκάζι.

Οι κυανέρυθροι είχαν χάσει τον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον ΠΑΟΚ να το εκμεταλεύεται αυτό και ουσιαστικά έπαιζε κάθετο ποδόσφαιρο, με τον Πρίγιοβιτς σε αρκετές περιπτώσεις να φεύγει στην πλάτη του Μπανανά και να δημιουργεί τελικές ενέργειες. Ο Κότνικ, όμως, ήταν στην θέση του και κράτησε το σκορ στο 2-0.

Μετά το 25’ ο Πανιώνιος ανέβασε ρυθμούς, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και με τον Σπιριντόνοβιτς να είναι ο πιο δραστήριος παίκτης προσπάθησε να φανεί απειλητικός.

Στο 27’ ο Σπιριντόνοβιτς έκλεψε την μπάλα από τον Κρέσπο, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, όμως δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά τον Πασχαλάκη, με την μπάλα μάλιστα να χτυπάει και στο πόδι του και να φεύγει άουτ.

Στη συνέχεια οι κυανέρυθροι είχαν κάποιες προϋποθέσεις για να βρουν ευκαιρίες, κυρίως με τους Σπιριντόνοβιτς και Ντουρμισάι, όμως στην τελική ενέργεια έλειπε η σωστή σκέψη.

Στο ξεκίνημα της «επανάληψης» ο Ιστορικός μπήκε καλύτερα και στο 51’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει το σκορ. Ο Ντουρμισάι κέρδισε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε και το δυνατό σουτ, με τον Πασχαλάκη να διώχνει δύσκολα με τα πόδια.

Στο 56’ ο Γρηγορίου προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή. Πέρασε στο παιχνίδι τον Μακρύλλο, στην θέση του Σαββίδη.

Δύο λεπτά μετά, μετά από ωραία σέντρα του Σαραμαντά, ο Ντουρμισάι έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Μία ακόμη τελική για τον Πανιώνιο στο 62’, όπου το απευθείας φάουλ του Σπιριντόνοβιτς μπλόκαρε ο Πασχαλάκης.

Ο ΠΑΟΚ από την μεριά του είχε κάποιες τελικές φάσεις με τους Κάμπος, Μακ, όμως στο 66’ κατάφερε να βρει δίχτυα για το 3-0. Μετά από ομαδική ενέργεια και πάσα του Μακ στον Πρίγιοβιτς, ο τελευταίος σκόραρε σχεδόν σε κενή εστία. Όμως το γκολ αυτό δεν έπρεπε να μετρήσει, αφού ο επιθετικός των γηπεδούχων ήταν σε θέση οφσάιντ!

Ο Γρηγορίου μη έχοντας λύσεις στον πάγκο και με δεδομένο ότι την Τρίτη έχει ξανά αγώνα η ομάδα για το Κύπελλο, στο 73’ πέρασε στο παιχνίδι και τον Μπραχίμι, ο οποίος ουσιαστικά δεν υπολογίζεται! Νωρίτερα, στο 68’, είχε περάσει στο ματς και ο νεαρός Οικονομίδης!

Στο 77’ ο Ντουρμισάι έβαλε ένα τρομερό γκολ και μείωσε σε 3-1. Ο νεαρός επιθετικός έξω από την περιοχή, έβαλε ωραία την μπάλα μπροστά του και με ένα απίστευτο σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα του Πασχαλάκη!

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ντουρμισάι ξανά πρωταγωνιστής, όπου μετά από την σέντρα του Παπαγεωργίου ο επιθετικός του Ιστορικού έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 87' ήταν η σειρά του Μπραχίμι να απειλήσει, με το ωραίο πλασαριστό σουτ που έκανε να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Πασχαλάκης.

Τελικό σκορ 3-1.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Κάνιας, Κάμπος, Μακ, Ελ Καντουρί, Πρίγιοβιτς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Πινιώτης, Σπιριντόνοβιτς (68’ Οικονομίδης), Μασούρας (73’ Μπραχίμι), Σαββίδης (56’ Μακρύλλος), Ντουρμισάι

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια