Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

"Αφιερωμένη στην ομάδα του 1991"

Στην ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος το 1991 αφιέρωσε τη νίκη επί των Τρικάλω η ΚΑΕ Πανιώνιος. Η σχετική ανακοίνωση: Η πρώτη ε...

Στην ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος το 1991 αφιέρωσε τη νίκη επί των Τρικάλω η ΚΑΕ Πανιώνιος.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA στο πρωτάθλημα 2017-2018, σημειώθηκε στην πιο σημαδιακή βραδιά της σύγχρονης ιστορίας της «κυανέρυθρης» ομάδας μπάσκετ. Ανήμερα της επετείου των 27 χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, στην ανεπανάληπτη-μέχρι τώρα- και αξέχαστη κατάκτηση της 10ης Απριλίου 1991, με την νίκη επί του κατόχου του Κυπέλλου Κυπελλούχων, την ίδια χρονιά, ΠΑΟΚ (73-70) στον τελικό του σταδίου «Ειρήνης και Φιλίας».

Η φετινή ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ δίνει και πάλι «τελικούς» για την εξασφάλιση της παραμονής της στην θέση που αξίζει να έχει στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.
Με οδηγό την πίστη εκείνης της Κυπελλούχου ομάδας στην υπέρβαση από τον Φάνη Χριστοδούλου, τον Χρήστο Χριστοδούλου, τον Γιώργο Γάσπαρη, τον Γιώργο Μποσγανά, τον Κρις Χουγκάζ τον Τζον Χάτσον, τον Τζόν Μπρούγος, τον Πιτ Μπάλις και τους προπονητές, Βλάντο Τζούροβιτς και Κώστα Μίσσα, η φετινή ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA πορεύεται στα χνάρια της ένδοξης ιστορίας της και θα την υπερασπίζεται πόντο-πόντο, μέχρι το τέλος της περιόδου.

Μέχρι να πετύχει τον δύσκολο και μεγάλο στόχο της που μπορεί να ισοδυναμεί και με τίτλο.

Αφιερωμένη η νίκη επί των Τρικάλων στην Κυπελλούχο ομάδα του ’91.

Δεν υπάρχουν σχόλια