Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με Μπραχίμι για να συμπληρωθεί 18αδα!

Στην τελική της ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του Πανιωνίου για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ. Ο Μιχάλης ...

Στην τελική της ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του Πανιωνίου για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου βλέπει τις επιλογές του να είναι πολύ λίγες, σε βαθμό του να μην συμπληρώνεται καν 18αδα για το ματς της Τούμπας!

Ουάσινγκτον, Λάμπρου, Βλάχος, Τασουλής, Γκιοατά, Σιώπης, είναι τραυματίας και έχουν τεθεί νοκ άουτ, ενώ και ο Βουκελάτος έχει πρόβλημα τραυματισμού, καθώς έχει υποστεί διάστρεμμα.

Ο τεχνικός του Ιστορικού με τόσα προβλήματα που υπάρχουν βλέπει τις επιλογές του να είναι ελάχιστες, κάτι που σημαίνει πως θα αναγκαστεί να πάρει τόσο τον Βουκελάτο στην αποστολή όσο και τον Μπραχίμι που ουσιαστικά δεν υπολογίζεται, προκειμένου να συμπληρωθεί η 18αδα!

Ο Κοσοβάρος μέσος, λοιπόν, θα βγει από τη... ναφθαλίνη, ενώ, αντίθετα, ο Νίλσεν θα παραμείνει εκτός!

Ο Πανιώνιος, παρά τα πάρα πολλά προβλήματα, θα επιδιώξει μέχρι τέλους να κάνει ότι μπορεί, ώστε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίσες του για την 5η θέση. Αυτή τη στιγμή, μετά από 26 αγώνες, οι κυανέρυθροι βρίσκονται δύο βαθμούς από τον Αστέρα (που είναι 5ος).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια