Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τρέχουν» Σιώπης, Ντουρμισάι!

Ο Πανιώνιος την φετινή σεζόν έχει σταθεί ιδιαίτερα άτυχος, αφού έχει χάσει βασικούς του ποδοσφαιριστές -λόγω τραυματισμών- για μεγάλα χρο...

Ο Πανιώνιος την φετινή σεζόν έχει σταθεί ιδιαίτερα άτυχος, αφού έχει χάσει βασικούς του ποδοσφαιριστές -λόγω τραυματισμών- για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Τελευταίο κρούσμα τραυματισμού αυτό του Ουάσινγκτον, ο οποίος υπέστη οστικό οίδημα μεταταρσίου και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα κινείται με πατερίτσες!

Πάντως, ο Μιχάλης Γρηγορίου, ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, αναμένεται να έχει -τουλάχιστον- μία επιστροφή. Ο λόγος για τον Μανώλη Σιώπη, ο οποίος βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και εφόσον τις επόμενες ημέρες προπονηθεί κανονικά με την ομάδα χωρίς προβλήματα θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή του.

Σε καλύτερη κατάσταση είναι και ο Ντουρμισάι. Ο ταλαντούχος επιθετικός θα προσπαθήσει και αυτός στις επόμενες προπονήσεις να ανεβάσει ρυθμούς και ανάλογα με την κατάσταση του θα ξεκαθαριστεί αν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στο ματς του Σαββάτου.

Όσον αφορά τον Λάμπρου, τα πράγματα δεν είναι εξίσου αισιόδοξα. Ο νεαρός εξτρέμ συνεχίζει να πονάει και δύσκολα θα καταφέρει να μπει στην αποστολή για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Τέλος, ο Νίλσεν έχει ξεπεράσει την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε και υπολογίζεται κανονικά από τον Μιχάλη Γρηγορίου, ενώ ο Τασουλής παραμένει εκτός.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια