Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα δεδομένα για Γρηγορίου ενόψει ΟΑΚΑ

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Πανιωνίου για το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΕΚ. Οι κυα...

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Πανιωνίου για το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΕΚ.

Οι κυανέρυθροι καλούνται να αφήσουν πίσω τους την ήττα και την κακή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο και να συγκεντρωθούν απόλυτα στο πρωτάθλημα και το ματς του ΟΑΚΑ.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, μετά και από την προπόνηση της Παρασκευής (02/03), προετοιμάζει την ομάδα για μία ακόμα φορά με αρκετά προβλήματα απουσιών.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός για τον παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει τεθεί ο Λάμπρου που είχε υποστεί θλάση στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μακρύλλος ο οποίος έχει ένα σφίξιμο στη γάμπα και θα προφυλαχθεί και ο Νίλσεν που έχει γαστρεντερίτιδα (γι' αυτό δεν αγωνίστηκε και με τον ΠΑΟΚ).

Επίσης, δεν υπολογίζονται οι Σιώπης, Ντουρμισάι, Τασουλής, που ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς, με τους δύο πρώτους πάντως να είναι σε καλύτερη κατάσταση (ο Σιώπης αναμένεται να επιστρέψει με Ατρόμητο, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και με τον Αλβανό επιθετικό).

Όσον αφορά τον Ουάσινγκτον, ο Βραζιλιάνος έχει ένα αιμάτωμα στο πόδι από τον αγώνα της Τετάρτης, όμως τελικά αναμένεται να μπει στην αποστολή, χωρίς όμως να έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια