Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γρηγορίου στα panionianea.gr: «Ικανοποιημένος από τα παιδιά, πολύ καλά στοιχεία ο Νόβακ»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στα panionianea.gr για το φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα, για το αν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα τω...

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στα panionianea.gr για το φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα, για το αν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, για την κατάσταση του Νόβακ, αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ιστορικού:

Για το φιλικό με τον Απόλλωνα και το τι περίμενε να δει: «Το κυρίαρχο που μας απασχολούσε ήταν να παραμείνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Από εκεί και πέρα πήραν χρόνο όλα τα παιδιά που είχαμε στην διάθεση μας. Φυσικά θέλαμε να δούμε όλα τα παιδιά και αυτά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Το ζητούμενο ήταν να μην έχουμε τραυματισμούς, όμως δυστυχώς είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του Γκιοατά, σε μία θέση κιόλας που έχουμε πρόβλημα. Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε από την Δευτέρα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής: «Γενικά είμαι ικανοποιημένος και από τα δύο φιλικά από όλα τα παιδιά. Βγάλαμε φάσεις, είχαμε καλά τις γραμμές μας και πετύχαμε τέσσερα γκολ σε αυτά τα δύο φιλικά με Ολυμπιακό και Απόλλων. Βέβαια ανασταλτικά δεχτήκαμε γκολ από δικές μας αδράνειες περισσότερο».

Για το γεγονός πως Σταυρόπουλος και Νόβακ ουσιαστικά δεν έχουν παίξει ούτε στην προπόνηση ξανά μαζί: «Ναι, δεν έχουν παίξει αρκετά παιδιά μαζί στις γραμμές, στα χαφ, στα μπακ κλπ. Ο Σαραμαντάς έπρεπε να πάρει τόσο χρόνο συμμετοχής γιατί έχει ένα πρόβλημα στο ισχίο, ο Σιώπης και ο Κόρμπος δεν έπρεπε να επιβαρυνθούν περισσότερο, ο Ντουρμισάι έπαιξε λίγο για να διατηρηθεί σε αγωνιστικό ρυθμό. Γενικά είμαστε σε μία κατάσταση που θέλουμε να περισσότεροι και όσο καλύτερα γίνεται για την έναρξη ξανά του πρωταθλήματος».

Για την εικόνα του από τον Νόβακ: «Ο Νόβακ είναι ένα παιδί που ήρθε με πρόβλημα. Βέβαια ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να βοηθήσει ουσιαστικά, όμως έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία, γι’ αυτό και επιλέχτηκε. Μακάρι και αυτός να μπορέσει να βοηθήσει μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για την συνέχεια της σεζόν: «Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά όσο καλύτερα γίνεται, έτσι όπως έχουν πάει και τα πράγματα έως τώρα. Θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε την Ξάνθη που είναι ο πρωταρχικός μας στόχος και από εκεί και πέρα να θέσουμε τις βάσεις για να παίξουμε επί ίσοις όροις το παιχνίδι για την πεντάδα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια