Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Panionianea Radio (27/03/18): Ακούστε την Πανιώνια εκπομπή (sound)

Eνδιαφέρουσα και ιδιαίτερα... πλούσια ήταν η Live ραδιοφωνική Πανιώνια Εκπομπή του panionianea.gr (27/03/18). Ο Γιώργος Καρμίρης ήταν στ...

Eνδιαφέρουσα και ιδιαίτερα... πλούσια ήταν η Live ραδιοφωνική Πανιώνια Εκπομπή του panionianea.gr (27/03/18).

Ο Γιώργος Καρμίρης ήταν στο μικρόφωνο του Panionianea Radio και μαζί με τον Παναγιώτη Κυπραίο συζήτησαν μαζί με όλο τον φίλαθλο κόσμο του Πανιωνίου για όλη την κυανέρυθρη επικαιρότητα.

Αναφερθήκαμε σε όλα τα Πανιώνια Νέα, στην "δράση" όλων των αθλημάτων του Ιστορικού, ενώ σταθήκαμε ιδιαίτερα στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο.

Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ένας άνθρωπος που έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του συλλόγου, ενώ συνδέει το "χθες" με το "σήμερα" στον μπασκετικό Πανιώνιος. Ο λόγος, φυσικά, για τον Γιώργο Γάσπαρη, με τον οποίο είχαμε μία άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Παράλληλα, με τον ρεπόρτερ Ευάνθη Γκόγκουλη αναφερθήκαμε στο ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ, ενώ και με τον Νίκο Τσιάπη είπαμε διάφορα θέματα για την ομάδα ποδοσφαίρου.

Επίσης, ο Ανδρέας Μπαλτάς φιλοξενήθηκε στον αέρα του Panionianea Radio και μας μίλησε για το βιβλίο που έγραψε ο Πέτρος Λινάρδος με τίτλο "Δημητρός Δάλλας".

Φυσικά για μία ακόμα εκπομπή βασικό ρόλο έπαιξαν όλοι οι κυανέρυθροι ακροατές, που η συμμετοχή τους ήταν πολύ μεγάλη.

Όσοι δεν καταφέρετε να ακούσετε live την εκπομπή, μπορείτε να το κάνετε πατώντας το play στο παρακάτω σύνδεσμο:


Δεν υπάρχουν σχόλια