Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι ειρωνείες του Θεοδώρου στον Πανιώνιο!

Το μέγεθος του Πανιωνίου σε πολλούς αντιπάλους δημιουργεί κόμπλεξ και αν σπάσει ο... διάολος το πόδι του και νικήσουν δεν μπορούν να δι...

Το μέγεθος του Πανιωνίου σε πολλούς αντιπάλους δημιουργεί κόμπλεξ και αν σπάσει ο... διάολος το πόδι του και νικήσουν δεν μπορούν να διαχειριστούν την χαρά τους!

Κάτι τέτοιο συνέβη και στο κλειστό της Χαλκίδας, όπου ο πρόεδρος της Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου, φέρεται να πήγε έξω από τα αποδυτήρια του Ιστορικού "τραγουδώντας" «κάντε ένσταση ξανά»! Όταν τον αντιλήφθηκαν οι κυανέρυθροι και του είπαν ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνει, έσπευσε να συνεχίσει την ειρωνεία: «Ας μην γίνω ποτέ μεγάλο μέγεθος» έλεγε.

Άσχημο πράγμα η έπαρση. Ειδικά όταν βρίσκεσαι σε μία ομάδα μικρού βεληνεκούς, περαστική από την Α1 και απέναντι σου έχεις τον ιστορικότερο σύλλογο της χώρας!

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως διαιτητής στην αναμέτρηση της Χαλκίδας ήταν ο Γ. Πουρσανίδης, ο οποίος είχε σφυρίξει και την αναμέτρηση των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο, όταν είχε γίνει ένσταση από τον Πανιώνιο για ένα καλάθι του Μακ Φάντεν που είχε μετρήσει αν και κακώς είχε ανανεωθεί ο χρόνος επίθεσης της Κύμης.

Φοβερή η... έμπνευση ο ίδιος διαιτητής να βρεθεί και στο δεύτερο ματς των δύο ομάδων. Οι αποφάσεις του, όπως τότε, έτσι και τώρα μόνο ικανοποιημένο δεν άφησαν τον Πανιώνιο! Και όπως διάβασα σε ένα άλλο σάιτ και συμφωνώ απόλυτα "...η Κύμη είναι η μόνη ομάδα στην Basket League που δεν μπορεί να έχει το παραμικρό παράπονο από την διαιτησία."

Ο Κυανέρυθρος

Δεν υπάρχουν σχόλια