Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη με Μασούρα στο «Καραϊσκάκη»

Φιλική νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" πήρε ο Πανιώνιος. Νικητής αναδείχθηκε ο Ιστορικός στο εκτ...

Φιλική νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" πήρε ο Πανιώνιος.

Νικητής αναδείχθηκε ο Ιστορικός στο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ. 

Oι κυανέρυθροι με σκόρερ τον Μασούρα στο 65ο λεπτό επικράτησαν με 1-0, έχοντας σε γενικές γραμμές καλή αγωνιστική εικόνα, παρά τις πολλές αλλαγές που είχαν στην σύνθεση τους.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ξεκίνησε την ομάδα με τους εξής έντεκα: Μπαντής, Παπαγεωργιου, Σαραμαντάς, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Πινιώτης, Σαββίδης, Σπιριντόνοβιτς, Λάμπρου, Μασούρας.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι μικροί του Ιστορικού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Νόβακ, για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στον Πανιώνιο.

Θυμίζουμε ότι εκτός είχε τεθεί ο τραυματίας Βλάχος, οι Ντουρμισάι, Σιώπης, Γεσίλ, οι οποίοι έχουν τα γνωστά προβληματάκια τους και δεν επιβαρύνθηκαν περισσότερο, ενώ φυσικά δεν υπολογίζονται ακόμα και οι Ουάσινγκτον, Τασουλής. Εκτός έμειναν και οι Μπραχίμι, Νίλσεν.

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Σίλβα, Χατζισαφί, Σισέ, Νικολάου, Ζιλέ, Μάρτινς, Οτζίτζα, Ανδρούτσος, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς. Αγωνίστηκαν και οι: Ίβουσιτς, Ελαμπντελαουί, Πάρντο, Μάριν, Βέργος, Ρομαό.

Πανιώνιος: Μπαντής, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Πινιώτης, Σπιριντόνοβιτς, Λάμπρου, Σαββίδης, Μασούρας. Αγωνίστηκαν και οι: Βουκελάτος, Μακρύλλος, Γκιοατά, Αστράς, Οικονομίδης, Νόβακ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια