Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με ψυχή Πάνθηρα!

Η Κ15 του Ιστορικού, αν και έχανε με 2-0 από τον Ολυμπιακό, έβγαλε ψυχή Πάνθηρα και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να πάρει έναν πολ...

Η Κ15 του Ιστορικού, αν και έχανε με 2-0 από τον Ολυμπιακό, έβγαλε ψυχή Πάνθηρα και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να πάρει έναν πολύ σημαντικό βαθμό!

Οι μικροί του Πανιωνίου στο πρώτο ημίχρονο δεν έπιασαν καλή απόδοση, με την ομάδα του Πειραιά να παίρνει το προβάδισμα στο σκορ στο 25ο λεπτό.

Στο ξεκίνημα της "επανάληψης" και πιο συγκεκριμένα στο 50' ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Όμως σε εκείνη το σημείο οι κυανέρυθροι έβγαλαν αντίδραση!

Δέκα λεπτά αργότερα ο Ζαμάνης τσίμπησε¨" την μπάλα ανάμεσα από δυο αντιπάλους του, μπήκε στη περιοχή και υπό πίεση πλάσαρε έξυπνα στην κλειστή γωνία, μειώνοντας για τον Πανιώνιο.

Οι μικροί Πάνθηρες στη συνέχεια πίεσαν για να ισοφαρίσουν και τελικά τα κατάφεραν στο 88'. Ο Ταρσανάλης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ που κέρδισε η ομάδα έξω από την περιοχή και δεξιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Ιστορικό!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πιτσιρικάδες του Πανιωνίου πανηγύρισαν έξαλλα στο τέλος του αγώνα την επιτυχία τους. Μάλιστα πήγαν στην κερκίδα και φίλησαν τον σήμα του Ιστορικού, σε μία απίστευτη σκηνή!

Δεν υπάρχουν σχόλια