Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κριτική ναι, αλλά μέχρι ένα σημείο...

Μετά από την ήττα του Πανιωνίου από την ΑΕΚ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μέσω των social media άσκησαν κριτική και έγραψαν την άποψη τους γ...

Μετά από την ήττα του Πανιωνίου από την ΑΕΚ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μέσω των social media άσκησαν κριτική και έγραψαν την άποψη τους για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ως εδώ όλα καλά. Η καλοπροαίρετη κριτική μόνο καλό κάνει και φυσικά ο καθένας έχει την άποψη του. Το θέμα, όμως, είναι πως κάποιοι ξέφυγαν και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά, αφού σε κάθε στραβό αποτέλεσμα της ομάδας υπάρχουν ορισμένοι στα social media που "κράζουν" και ισοπεδώνουν τα πάντα!

Όπως και να έχει αυτά τα έχουμε συνηθίσει. Ο λόγος που γράφτηκε αυτό το άρθρο είναι για κάτι συγκεκριμένο που διαβάσαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. "Η ομάδα πουλάει τα παιχνίδια", αυτό έγραψε κάποιος φίλος (;) του Πανιωνίου και πραγματικά είναι κρίμα να υπάρχουν τέτοια σχόλια, τα οποία μάλιστα δημοσιεύονται και (προφανώς) τα διαβάζουν και οι άνθρωποι της ΠΑΕ!

Η νυν διοίκηση τα τελευταία τρία χρόνια έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει μεγάλο αγώνα για την οικονομική σωτηρία του συλλόγου. Παράλληλα, μετράει μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες, καθώς για δύο συνεχόμενα χρόνια η ομάδα τερμάτισε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, ενώ έκανε σπουδαίες νίκες και έσπασε πολλά ρεκόρ!

Αυτοί οι άνθρωποι που πριν τρία χρόνια μπήκαν μπροστά και με όποιο κόστος δεν προχώρησαν στην εύκολη λύση της Γ΄Εθνικής, αλλά αποφάσισαν να διατηρήσουν κανονικά την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ -παρά τα πολλά χρέη και τα πολλά προβλήματα-, πρέπει να έχουν τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων των Πανιώνιων!

Προφανώς και έχουν γίνει και λάθη κατά καιρούς, όμως λάθη δεν κάνει μόνο αυτός που δεν προσπαθεί! Και έχει μεγάλη διαφορά να κρίνουμε για τα λάθη που κάνει κάποιος, από το να ισοπεδώνουμε τα πάντα και τους πάντες!

Κλείνοντας, απλά θέλω να αναφέρω ότι φετινή χρονιά είναι πολύ ιδιαίτερη για τον Πανιώνιο. Με φουλ πρόγραμμα για την ομάδα από τον Ιούνιο, με μεταγραφές που δεν βγήκαν και ένα ρόστερ που -λόγω μείωσης του μπάτζετ- σίγουρα είναι πολύ πιο φτωχό από πέρυσι (οικονομική εξυγίανση έχουμε). Παρόλα αυτά ο στόχος της 5ης θέσης είναι ακόμα ανοιχτός. Στηρίζουμε την ομάδα, δείχνουμε προς την διοίκηση πως ο κόσμος του Πανιωνίου δεν είναι αχάριστος και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο...

Ο Κυανέρυθρος

Δεν υπάρχουν σχόλια