Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κλείνει πολύ θετικά η χρονιά, το αποτέλεσμα μας δικαιώνει»

Νίκος Φραγιόγλου και Στέλιος Κουτσούρης μίλησαν στο Panionianea Radio για την φετινή επιτυχημένη σεζόν της ανδρικής ομάδας Βόλεϊ στο πρωτ...

Νίκος Φραγιόγλου και Στέλιος Κουτσούρης μίλησαν στο Panionianea Radio για την φετινή επιτυχημένη σεζόν της ανδρικής ομάδας Βόλεϊ στο πρωτάθλημα.

Οι άνδρες του Βόλεϊ του Ιστορικού ολοκλήρωσαν με επιτυχία την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, καταλαμβάνοντας την 3η θέση της βαθμολογίας, την καλύτερη θέση δηλαδή που έχει κατακτηθεί στην ιστορία του τμήματος.

Μάλιστα, οι κυανέρυθροι -παρά τις δυσκολίες και τις αλλαγές που υπήρξαν μέσα στη χρονιά- στον δεύτερο γύρο έκαναν πορεία πρωταθλητισμού και για μόλις μία νίκη έμειναν έξω από τα μπαράζ ανόδου στην Α1!

Ο έφορος του τμήματος, Νίκος Φραγιόγλου και ο λίμπερο της ομάδας, Στέλιος Κουτσούρης φιλοξενήθηκαν στο στούντιο του Panionianea Radio και φυσικά μιλήσαμε μαζί τους για το βόλεϊ του Πανιωνίου!

Διαβάστε τα πιο σημαντικά σημεία της συνέντευξης: 

-Η ομάδα τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας, παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν μέσα στη σεζόν...

Ν.Φ: "Εντάξει δημιουργήθηκαν κάποιες δυσκολίες, όμως τις ξεπεράσαμε. Κοιτάμε πάντα μπροστά, το παρελθόν το αφήνουμε πίσω. Πήραμε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, μία θέση η οποία είναι η καλύτερη στην ιστορία του τμήματος".

Σ.Κ.: "Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει, αυτό είναι που μετράει. Κάναμε αυτό που έπρεπε στον δεύτερο γύρο και κρατήσαμε ψηλά τον σύλλογο. Μείναμε λιγότεροι οι παίκτες, όμως συσπειρωθήκαμε παραπάνω. Ξέραμε πως παίζει ο ένας με τον άλλον και καλύψαμε τα κενά".

-Η ομάδα έμεινε εκτός μπαράζ ανόδου για μία  νίκη...

Ν.Φ: "Υπήρξαν κι άλλες ανακατατάξεις σε ομάδες. Η Παλλήνη πχ που ξεκίναγε με πολλούς ψηλούς στόχους απέκτησε προβλήματα από ένα διάστημα και μετά. Ο ΟΦΗ είχε επίσης κάποια προβλήματα και έχασε παίκτες. Εμείς συσπειρωθήκαμε και πήγαμε καλά. Η ομάδα είχε σταθερότητα από τις αρχές του 2018. Κλείνει πολύ θετικά η χρονιά".

Σ.Κ.: Μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Κερδίσαμε και τον πρώτο και τον δεύτερο. Πολλοί λένε ότι η ήττα από την Ολυμπιάδα έφταιγε, εγώ νομίζω πως κάθε βαθμός από όλα τα ματς που χάσαμε έφταιγε".

-Για το αν ήταν ο στόχος από την αρχή η τριάδα;

N.Φ.: "Στην αρχή ο αρχικός μας στόχος ήταν η πρώτη τετράδα όπως και έγινε τελικά. Από εκεί και πέρα λέγαμε στην αρχή πως αν καταφέρουμε να μπουμε και στην δυάδα θα ήταν το ιδανικό. Στην αρχή ξεκίνησαν την χρονιά ο Άλμπερτ Νεόφυτος και ο Ιορδάνης Πασσάς".

-Εσείς οι παίκτες είστε πολλά χρόνια στην ομάδα, έχετε ένα παραπάνω λόγο να παίζεται και για την φανέλα;

Σ.Κ.: "Φυσικά. Ειδικά στον δεύτερο γύρο από την στιγμή που έγιναν τόσες ανακατατάξεις και είχε ακουστεί από άλλες ομάδες ότι ο Πανιώνιος θα είναι εύκολη ομάδα, εμείς πεισμώσαμε παραπάνω και θέλαμε να δώσουμε απαντήσεις. Κάτι που κάναμε και τελικά. Βέβαια αν μπαίναμε στα μπαράζ ανόδου ήταν ένας στόχος προσωπικός για το παραπάνω. Φέτος μπορούσαμε να το πετύχουμε, στις λεπτομέρειες δεν έγινε. Στην φετινή σεζόν είχαμε παραπάνω εμπειρία, όλα τα παιδιά που είμαστε τόσα χρόνια στην ομάδα έχουμε γίνει πιο καλοί, πιο έμπειροι. Μας βοήθησαν και τα παιδιά που είχαν έρθει στην αρχή γιατί είχαν άλλες παραστάσεις από υψηλό επίπεδο. Όλα έπαιξαν τον ρόλο τους για την καλή χρονιά που είχαμε".

-Για τη νέα σεζόν και αν υπάρχει κάποιο πλάνο;

N.Φ.: "Προτεραιότητα μου είναι να κλείσει η φετινή χρονιά πρώτα. Αγωνιστικά έκλεισε και τώρα κλείνει και οικονομικά. Το ότι έχει πληρωθεί το 75% της χρονιάς είναι άθλος! Μένει ένα ποσό να καλύψουμε και παράλληλα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για την επόμενη χρονιά. Γιατί και η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη. Ξεκινάμε πάντα από μηδέν, δεν υπάρχουν έσοδα. Είναι και τα ταξίδια, όλα. Ο κορμός έχει δημιουργηθεί, ξέρουμε πως να κινηθούμε τη νέα χρόνια. Ακόμα δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Στο μυαλό μου, αν βρεθούν τα χρήματα, ο κορμός υπάρχει, υπάρχει ο προπονητής κλπ. Θα πρέπει να μιλήσω και με τον Πανιώνιο, εγώ είμαι ο εργάτης του Πανιωνίου. Είναι νωρίς ακόμα όμως".

-Ένα δύσκολο κομμάτι είναι αυτό των προπονήσεων...

N.Φ.: "Πονεμένη ιστορία αυτό. Αν μπορούσε να λυθεί αυτό θα ήμασταν πιο ήσυχοι. Είναι και θέμα οικονομικό το να πηγαίνει από εδώ και από εκεί για προπονήσεις. Πληρώνουμε την προπόνηση 60 ευρώ! Δηλαδή 120 ευρώ τις δύο προπονήσεις την εβδομάδα στο ΣΕΦ. Σε όλα τα έξοδα της ομάδας ήταν και αυτά τα 120 ευρώ στο ΣΕΦ για προπονήσεις!".

Σ.Κ.: "Ήταν περίεργο η αλήθεια είναι. Ήταν κάτι το δύσκολο δυστυχώς".

-Στέλιο πες μας για την ακαδημία του Βόλεϊ που είσαι και προπονητής...

Σ.Κ.: "Για τα αγόρια είναι η δεύτερη σεζόν. Η πρώτη ήταν τελείως για να μάθουν τα βασικά του αθλήματος. Έκαναν κάποιες νίκες πέρυσι. Στο παιδικό και στο παμπαιδικό συμμετέχουν τα παιδιά. Φέτος καλύτερη πορεία. Περίπου 15 άτομα είναι τα παιδιά που βρίσκονται στο τμήμα των αγοριών.

N.Φ.:"Ιστορικά ο Πανιώνιος είχε φέρει στην Ελλάδα το βόλεϊ. Η αλήθεια είναι ότι τα αγόρια δεν πάνε και πολύ στο βόλεϊ. Χρειάζονται και παρέα τα αγόρια για να πάνε σε μία ακαδημία βόλεϊ. Θέλουν και τον φίλο τους μαζί κλπ. Ο Πρόδρομος Τσάμης είναι ο έφορος και ο Τσέργας προπονητής μαζί μου και περισσότερο εκείνος ασχολείται".

-Νίκο είπες νωρίτερα ότι ο Πανιώνιος οικονομικά έχει ανταποκριθεί στο 75% ήδη για την χρονιά. Οι άλλες ομάδες σε τι στάδιο είναι  οικονομικά;

N.Φ.: "Η Παλλήνη σταμάτησε γιατί τους είπαν τέλος. Σε πολλές ομάδες δεν τους έβγαινε το θέμα των ταξιδιών, ειδικά ομάδες από νησιά. Αν δεν πας σε ένα ταξίδι πέφτεις κατηγορία! Δεν είσαι -3 αν δεν πας σε ένα ματς, αλλά πέφτεις κατηγορία και είναι βαρύ αυτό όταν είσαι Πανιώνιος!".

-Στέλιο είσαι πολλά χρόνια στην ομάδα, είχε κάποια στιγμή πρόταση από άλλη ομάδα;

Σ.Κ.: "Στα λόγια πολλές. Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν θα άφηνα τον Πανιώνιο. Έχω ανδρωθεί στην ομάδα, έχω δεθεί, έχω περάσει πολλά εδώ και οικονομικά να ήταν η πρόταση 100 ευρώ παραπάνω δεν θα το έκανα!".

-Νίκο έρχονται προτάσεις γενικά για παίκτες, κυρίως από ομάδες της Α1;\

N.Φ.: "Όχι, δεν κοιτάνε γενικά. Πρέπει να είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Δεν κοιτάνε στην Α2 ιδιαίτερα".

N.Φ.: "Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν κοντά μας φέτος. Τον Ιορδάνη, τον Άλμπερτ που ξεκινήσαμε μαζί την χρονιά, ανεξαρτήτως τις αλλαγές που έγιναν, η χρονιά είχε θετικό πρόσημο. Τον Ερασιτέχνη που μας βοήθησε, τους χορηγούς μας όλους που ήταν δίπλα μας, εσάς τα panionianea.gr που ήσασταν κοντά μας. Τους ευχαριστώ όλους μαζί και καθένα ξεχωριστά. Και τον Νίκο Χανιωτάκη και τον Τάκη Χρυσοχόου και τον Άρη Μισαηλίδη".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια