Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Είναι να τρελαίνεσαι...

Γράφει ο Νίκος Φετοκάκης... Ξημερώνει 5/3, βραδιά βραβείων Όσκαρ. Μέχρι να ξεκινήσει η μετάδοση τους ψάχνω τρόπους να μείνω ξύπνιος και...

Γράφει ο Νίκος Φετοκάκης...

Ξημερώνει 5/3, βραδιά βραβείων Όσκαρ. Μέχρι να ξεκινήσει η μετάδοση τους ψάχνω τρόπους να μείνω ξύπνιος και αποφασίζω να συνεχίσω την περιήγηση στις fb ομάδες του λατρεμένου μας Ιστορικού. Κάτι που έκανα απο το απόγευμα του Σαββάτου απολαμβάνοντας το καλό κλίμα που βγάζει η ομάδα μπάσκετ.

Έπιασα τον εαυτό μου πριν λίγο να τσιμπάω το μάγουλό μου. Κατόπιν να πηγαίνω να ρίχνω νερό στο πρόσωπο μου.. ! Μωρέ βλέπω καλά; Κοιτάω το ημερολόγιο, 2018 λέει. Ψάχνω στην wikipedia. Πρόεδρος λέει Δάρας. Όχι ο συμπαθέστατος καθ όλα Ερμείδης . Άρα δεν φυτοζωούμε μεταξύ Α και Β Εθνικής . Ανοίγω την βαθμολογία. 5η λέει η Πανιωνάρα λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος. Κοίτα να δεις λέω που θα αποκλειστήκαμε από καμιά ομάδα Β' Εθνικής στο Κύπελλο όπως πριν 2 χρόνια με τον Μαρίνιο.. ! Ούτε αυτό. Έχασε 1-3 από τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά λέει.. ! Κάνω και μια επανεκκίνηση στον υπολογιστή μπας και... ! Όταν ξανανοίγει όλα τα στοιχεία ίδια. Αποφασίζω λοιπόν να αναρωτηθώ φωναχτά. Γιατί αγαπητοί μου συνπανιώνιοι τόση μίρλα; Οκ δεκτό η ομάδα σαν θέαμα φέτος δεν... σαν αποτελέσματα όμως ανάλογα και με το ρόστερ; Τις αποχωρήσεις που είχαμε καλοκαίρι αλλά και Γενάρη; Ξεχάσαμε τόσο γρήγορα την διετία που η ομαδάρα μας είναι στην πεντάδα; Ξεχάσαμε φέτος το διπλό στον Παναθηναϊκό; Το «Χ» με τον ΠΑΟΚ στα χασομέρια στην Νέα Σμύρνη ; Το διπλό στην Τρίπολη ; Την επική ανατροπή με τον Ολυμπιακό, άλλο αν δεν ολοκληρώθηκε (με το πέτσινο πέναλτι); Μάλλον τα ξεχάσαμε... μας έμεινε η πραγματικά μέτρια εικόνα γενικά και η ήττα απο τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη. Εγώ θα πω μια κουβέντα. Αν ο Σιώπης ήταν καλά σ αυτό το ματς η ομάδα θα πίεζε πιο πολύ στο κέντρο και η εικόνα θα ήταν αλλιώς.

Κυριακή παίξαμε στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ μέσα στην τρέλα μετά την γκέλα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη αφού με νίκη έπαιρνε κεφάλι. Χάσαμε οκ. Πάλι γκρίνια. Πάλι αφορισμοί. Για τον Γρηγορίου, Ακόμα ακόμα και για την διοίκηση που καθημερινά ματώνει σε όλους τους τομείς για την εξυγίανση του συλλόγου και την δημιουργία ενός σωστού ρόστερ με μηδαμινά έσοδα αφού παρά τις τρομερές πορείες τα εισιτήρια του Ιστορικού είναι σε επίπεδα Ατρομήτου. Ακόμα και στον ημιτελικό. Στο ματς της 20ετίας κοντά 4000 εισιτήρια! Ποιος ;; Ο Ιστορικός Πανιώνιος. Σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής στην Νέα Σμύρνη.

Η ομάδα μας πήγε 2.5 χρόνια με τις μπάντες. Κουράστηκε. Έσκασε πιθανόν. Η μόνη είναι; Τώρα είναι που θέλει στήριξη. Έχει δύο εντός έδρας πολύ δύσκολα ματς με Ατρόμητο και Ξάνθη. Ιδού η Ρόδος. Ο στόχος της πέμπτης θέσης παραμένει ζωντανός.

Ας κόψουμε την γκρίνια και ας βοηθήσουμε την ομάδα μας με παρουσία και θετική ενέργεια και στο πίσω μέρος του μυαλού μας ας έχουμε και με τι ρόστερ δουλεύει ο κόουτς Γρηγορίου είτε τον χωνεύουμε είτε όχι. Επίσης ας θυμόμαστε κάτω από ποιες συνθήκες στήνουν ομάδες κάθε χρόνο ο Νίκος και ο γιατρός. Η χρονιά είναι ακόμα μπροστά μας. Ενωμένοι όλοι θα τα καταφέρουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια