Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το φοβήθηκε και... έχασε!

Ο Πανιώνιος πλήρωσε τον... φόβο του στο πρώτο ημίχρονο και ηττήθηκε με 1-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την 24η αγωνιστική. Η ομάδα του Γ...

Ο Πανιώνιος πλήρωσε τον... φόβο του στο πρώτο ημίχρονο και ηττήθηκε με 1-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την 24η αγωνιστική.

Η ομάδα του Γρηγορίου, η οποία αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, παρουσίασε πολύ φοβισμένο πρόσωπο στα πρώτα 45 λεπτά, επέτρεψε στην ΑΕΚ να είναι συνεχώς στην επίθεση και σε μία από αυτές οι γηπεδούχοι σκόραραν.

Στο δεύτερο μέρος οι κυανέρυθροι κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, είχαν καλό πρόσωπο σε άμυνα και μεσαία γραμμή, κράτησαν μπάλα, όμως επιθετικά αν και είχαν τις προυποθέσεις, δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Πανιώνιος κατέγραψε μόλις μία τελική προσπάθεια σε όλο το παιχνίδι!

Πλέον ο Ιστορικός είναι στην 5η θέση μαζί με Ξάνθη και Αστέρα, με τις τρεις ομάδες να έχουν από 32 βαθμούς!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος στο ματς του ΟΑΚΑ έπαιξε με πολλές απουσίες, καθώς εκτός ήταν οι Σιώπης, Λάμπρου, Ντουρμισάι, Τασουλής, Μακρύλλος λόγω τραυματισμών και ο Νίλσεν που έχει γαστρεντερίτιδα.

Το παιχνίδι

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε τον Πανιώνιο που δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και στο 21' κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Ο Γκάλο έκανε την σέντρα από τα δεξιά, με τον Λιβάγια να πιάνει την κεφαλιά αμαρκάριστος -καθώς ο Μπανανά τον έχασε- και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ.

Οι κυανέρυθροι μέχρι το 35' δεν μπορούσαν να φανούν επιθετικά, δεν είχαν την μπάλα στα πόδια τους, κάτι που έκανε την ζωή των γηπεδούχων εύκολη!

Μάλιστα, η ΑΕΚ είχε μία ακόμα καλή στιγμή στο πρώτο 45λεπτο, όταν αρχικά ο Κότνικ έδιωξε το τετ α τετ του Αραούχο και εν συνεχεία ο Βλάχος πρόλαβε πριν περάσει η μπάλα την γραμμή.

Στα τελευταία δέκα λεπτά του ημιχρόνου ο Πανιώνιος κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός.

Στην “επανάληψη” η ομάδα του Γρηγορίου μπήκε πολύ καλύτερα στο γήπεδο, κράτησε μπάλα, έψαξε χώρους και κυρίως με τους Σπιριντόνοβιτς, Μασούρα και Σαββίδη προσπάθησε να βρει διαδρόμους προς την εστία της ΑΕΚ.

Στο 74' ο Πανιώνιος έφτασε πολύ κοντά στο να απειλήσει σοβαρά, όταν η ομάδα βγήκε στην αντεπίθεση, με τον Γεσίλ να πετάει τον Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, όμως αντί να σουτάρει απέναντι από τον Τσιντώτα, θέλησε να κάνει τρίπλα και εκεί χάθηκε η ευκαιρία!

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι κυανέρυθροι προσπάθησαν να πιέσουν παραπάνω, ο Γρηγορίου άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2, με την είσοδο του Βουκελάτου στο ματς.

Οι παίκτες της ΑΕΚ όσο περνούσαν τα λεπτά έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουν χρόνο, με τον Αρετόπουλο να... τσιμπάει!

Τελικά το 1-0 έμεινε έως το φινάλε, με τον Πανιώνιο να πληρώνει ουσιαστικά στο πολύ φοβισμένο ξεκίνημα του στο παιχνίδι.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Λόπες, Γαλανόπουλος (87' Αϊντάρεβιτς), Κονέ, Λιβάγια (68' Μπακάκης), Λάζαρος (64' Μασούντ), Μπακασέτας, Αραούχο

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου (65' Μπραχίμι), Μπανανά, Βλάχος, Κόρμπος, Πινιώτης (71' Γεσίλ) Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (82' Βουκελάτος)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια