Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Είμαστε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κι αυτό δεν το ξεχνάμε ποτέ»

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το εκτός έδρας  παιχνίδι του Πανιωνίου με την Κύμη. Αναλυτικά όσα αναφέρει ο...

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το εκτός έδρας  παιχνίδι του Πανιωνίου με την Κύμη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο αρχηγός του Ιστορικού:

«Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που δεν πρόκειται να διαφοροποιηθούν ως το τέλος της σεζόν. Εμείς θα κυνηγάμε κάθε νίκη, ανεξαρτήτου αντιπάλου, ώστε το ταμείο που θα κάνουμε να έχει θετικό πρόσημο. Όσο κερδίζουμε θα είμαστε «ζωντανοί» κι όσο είμαστε ζωντανοί θα κυνηγάμε τον στόχο της παραμονής.

Η νίκη επί της ΑΕΚ είχε διπλό κέρδος, τόσο αγωνιστικό, όσο και ψυχολογικό. Γνωρίζαμε ότι μπορούμε να κάνουμε «μεγάλες» νίκες κι αυτό επιβεβαιώθηκε στην πράξη. Τώρα πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε και «μεγάλες» εκτός έδρας νίκες.

Κόντρα στην Κύμη νιώθουμε πως… κάτι μας χρωστάμε. Η ήττα μας στον πρώτο γύρο, στις λεπτομέρειες, ήταν αυτή που αύξησε τον βαθμό δυσκολίας και παράλληλα ήταν αυτή η νίκη που έδωσε ώθηση στους αντιπάλους μας. Αύριο θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κι εμείς αυτό που δεν καταφέραμε στο «Αρτάκης».

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ενδεχόμενη νίκη στη Χαλκίδα θα κάνει πιο αισιόδοξη την πορεία μας κι είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα γι’ αυτόν τον στόχο. Η Κύμη έχει αλλάξει πρόσωπο, αλλά πλέον κι εμείς είμαστε εμφανώς βελτιωμένοι. Τα νέα παιδιά που ήρθαν έχουν δώσει άλλον αέρα στην ομάδα κι είμαστε πλέον έτοιμοι να κοιτάξουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια.

Είμαστε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κι αυτό δεν το ξεχνάμε ποτέ. Παίζουμε για την ιστορία και το μέλλον μας, παίζουμε για τον εαυτό μας και γι’ αυτούς που μας πιστεύουν και μας στηρίζουν. Παίζουμε για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια