Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σοκ με Ουάσινγκτον!

Μένει εκτός ο Βραζιλιάνος μέσος! Σοκ στον Πανιώνιο με τον Ουάσινγκτον. Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο ματς Κυπέλλου ...

Μένει εκτός ο Βραζιλιάνος μέσος!

Σοκ στον Πανιώνιο με τον Ουάσινγκτον. Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, έκανε εξετάσεις την Δευτέρα με τα αποτελέσματα μόνο ευχάριστα να μην είναι.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει υποστεί οστικό οίδημα μεταταρσίου και του τοποθετήθηκε νάρθηκας. Τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα κινείται με πατερίτσες!

Έτσι, ο Μιχάλης Γρηγορίου χάνει έναν πολύτιμο παίκτη για τον χώρο της μεσαίας γραμμής και φυσικά πλέον άπαντες ελπίζουν άμεσα να επιστρέψει ο Σιωπής!

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Ο Ουάσινγκτον Σαντάνα, υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας, κ. Χρήστο Δάρα. Όπως διαπιστώθηκε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει οστικό οίδημα μεταταρσίου. Αμέσως το τοποθετήθηκε νάρθηκας και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα κινείται με πατερίτσες.

Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έκαναν χαλάρωμα το πρωί της Δευτέρας ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν το πρόγραμμά τους.

Νέα προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο γήπεδο της Ηλιούπολης, καθώς την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια