Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χορταστικό παιχνίδι στη Ριζούπολη...

Σε ένα παιχνίδι με επτά γκολ και πολλές ευκαιρίες, ο Πανιώνιος ηττήθηκε με 4-3 από το Απόλλωνα, στην φιλική αναμέτρηση της Ριζούπολης. ...


Σε ένα παιχνίδι με επτά γκολ και πολλές ευκαιρίες, ο Πανιώνιος ηττήθηκε με 4-3 από το Απόλλωνα, στην φιλική αναμέτρηση της Ριζούπολης.

Ο αγώνας τα είχε όλα, πλούσιο θέαμα, πολλά τέρματα και σίγουρα χάρηκαν μπάλα όσοι λίγοι ήταν οι τυχεροί που τoν παρακολούθησαν.

Τα γκολ για τον Ιστορικό πέτυχαν οι Σαββίδης, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς. Μεγάλος ατυχος ο Γκιοατά που τραυματίστηκε, αποχώρησε από το ματς και οι εξετάσεις του αργότερα έδειξαν πως χάνει την συνέχεια της σεζόν! Δυο ασίστ από τον νεαρό Βουκελάτο, καλή εμφάνιση και από τον Νόβακ.

Το παιχνιδι

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 1ο λεπτό κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Βουκελάτος με ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή απέφυγε το προσωπικό του αντίπαλο, έκανε και ωραίο γύρισμα, με τον Σαββίδη να πλασάρει εξαιρετικά για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι στο 10' κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Ο Στόουνς πήρε την μπάλα στην αντεπίθεση και με ωραίο σουτ έκανε το 1-1.

Στο 26' ο Μασούρας εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερα, ο Γκιοατά έκανε την προβολή στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ. Σε αυτή τη φάση όμως ο Καμερουνεζος αμυντικος στάθηκε άτυχος, καθώς χτύπησε και έδειξε να πονάει πολύ. Έτσι έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Νόβακ να παίρνει τη θέση του.

Στο 35' ο Απόλλωνας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στόουνς, στο οποίο υπέπεσε ο Μπαντής, πήρε προβάδισμα στο σκορ με 2-1. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα της "επανάληψης" μπήκαν στο παιχνίδι οι Μακρυλλος, Πινιώτης, με τους Κορμπο, Σιωπή να βγαίνουν εκτός.

Στο 52', σε μια φάση που ξεκίνησε από φάουλ στον Σαββίδη που δεν δόθηκε, ο Σιατραβάνης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-1.

Έξι λεπτά αργότερα (58') ο Πανιώνιος πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ. Ο Μακρυλλος έβγαλε ωραία μακρινή μπαλια στον Βουκελάτο, αυτός πέρασε εντυπωσιακά δυο παικτες, έδωσε στον Μασούρα μέσα στην περιοχή ο οποίος με ωραίο σουτ μείωσε σε 3-2.

Στο 63' ο Σπιριντόνοβιτς με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ -λίγο έξω από την περιοχή- έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα για το 3-3.

Δέκα λεπτά μετά το πλασε Ντουρμισάι μέσα από την περιοχη κόντραρε και πέρασε κόρνερ, ενώ στο 77' ο Σπιριντόνοβιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς έχασε τετ α τετ! Στο επόμενο λεπτό (78') οι γηπεδούχοι "χτύπησαν" στην αντεπίθεση και με πλασέ το Ανιέτε σε δεύτερο χρόνο έκαναν το 4-3.

Στα επόμενα λεπτά οι κυανέρυθροι είχαν εκ νέου ευκαιρίες για να πετύχουν ενα τέρμα, με τους Οικονομίδη, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισαι, όμως δεν ήρθε τελικα κάποιο τέρμα.

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον (46' Τσόβιτς), Στάθης (46' Κοντοές), Κούρος (46' Καλλέργης, 85΄Κατσάρας)), Κύργιας (46' Ντεβέσα), Ζησόπουλος (46' Μπαρτολίνι), Μενδρινός (46' Τσουκαλάς), Κονέ (46' Σιατραβάνης), Σουάρες (46' Παπάζογλου), Αλμπάνης (46' Μάατσεν), Στόουκς (46' Καστιγιέχος), Ελμπάζ (46' Ανιέτε)

Πανιώνιος: Μπαντής, Παπαγεωργίου, Γκιοατά (31' λ.τρ. Νόβακ), Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς (59' Οικονομίδης), Κόρμπος (46' Μακρυλλος), Σιώπης (46' Πινιώτης), Σαββίδης, Σπιριντόνοβιτς, Βουκελάτος, Μασούρας (59' Ντουρμισάι)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια