Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δύο κυανέρυθροι στην Εθνική Ελπίδων

Για μία ακόμη φορά η Εθνική Ελπίδων έχει... κυανέρυθρο χρώμα! Ο Αντώνης Νικοπολίδης ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής ομάδας των Ελπ...

Για μία ακόμη φορά η Εθνική Ελπίδων έχει... κυανέρυθρο χρώμα!

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων για τους δύο επίσημους αγώνες με το Σαν Μαρίνο (22/3, 17:00) και την Τσεχία (27/3, 16:00) όπου στόχος είναι το 2x2 και η παραμονή στην κορυφή του ομίλου, όπου συγκατοικούμε με την Κροατία (13β.).

Στη σχετική λίστα συμπεριλαμβάνονται δύο ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου. Ο λόγος για τους Λευτέρη Αστρά και Λάζαρο Λάμπρου.

Αναλυτικά:

Κότσαρης (Παναθηναϊκός), Θεοδωράκης (Καλλιθέα), Αστράς (Πανιώνιος), Τσιμίκας (Βίλεμ), Πασαλίδης (Αστέρας Τρίπολης), Σάλιακας (ΑΟΧ/Κισσαμικός), Δεληγιαννίδης (ΠΑΟΚ), Νικολάου (Ολυμπιακός), Μαυροπάνος (Άρσεναλ), Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Ανδρούτσος (Ολυμπιακός), Στάικος (Παναθηναϊκός), Καραχάλιος (Λεβαδειακός), Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), Κωτσόπουλος (Ατρόμητος), Μιλόγεβιτς (Κουκαρίτσκι), Μασούρας (ΑΕΛ), Μανθάτης (ΠΑΣ Γιάννινα), Λάμπρου (Πανιώνιος), Βέργος (Ολυμπιακός), Φασίδης (Ξάνθη).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια