Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Με την βοήθεια και του κόσμου θα πετύχουμε το στόχο μας»

Kάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος έχει ο Βαγγέλης Ζιάγκος για την πολύτιμη νίκη επί του Λαυρίου και απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του...

Kάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος έχει ο Βαγγέλης Ζιάγκος για την πολύτιμη νίκη επί του Λαυρίου και απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του.

Όσον αφορά το μέλλον εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα θα βρει τις νίκες που χρειάζεται για να μείνει στην κατηγορία χωρίς μάλιστα να εξαρτάται από τα αποτελέσματα άλλων ομάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη λήξη του αγώνα:

“Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά για τακτικές, αλλά τα παιδιά το ήθελαν πάρα πολύ. Αυτό έκρινε πολλά στην αναμέτρηση.

Κατά διαστήματα πήγαμε καλά, όμως σε κάποια σημεία χάσαμε το μυαλό μας. Η ανάπαυλα του ημιχρόνου μας βοήθησε να επιστρέψουμε και να εστιάσουμε εκεί που θέλαμε από την αρχή. Σαφώς όσο περνάει ο καιρός και στην κατάσταση που είμαστε δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια και να πούμε ότι είμαστε αδιάφοροι.

Τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων μας αφορούν. Είναι κλισέ, αλλά προετοιμαζόμαστε μόνο για το επόμενο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος θα βρει τις νίκες που θέλει, σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην επηρεάζεται από τα αποτελέσματα των άλλων. Βήμα βήμα κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση και με τη βοήθεια του κόσμου η ομάδα θα πετύχει αυτό που θέλει. Από την αρχή του δεύτερου γύρου είμαστε αήττητοι στην έδρα μας».

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Ζιάγκος είπε αναλυτικά στην συνέντευξη Τύπου:

«Ευχαριστώ κατ’ αρχήν τον Χρήστο για την συναδελφικότητα του να παραμείνει στον χώρο παρά την αναστάτωση του. Λυπάμαι για την αγένεια του συνεργάτη σας που δεν σέβεται ότι εδώ είναι μια συνέντευξη Τύπου προπονητών και ότι έχει να πει έπρεπε να σεβαστεί τον χώρο τον δικό μας και την διαδικασία.

Όσον αφορά στο παιχνίδι θέλω να δώσω τα απόλυτα συγχαρητήρια στα παιδιά για το ψυχικό σθένος και την προσωπικότητα που έβγαλαν. Σε ένα παιχνίδι τέτοιας κρισιμότητας και τόσο υψηλής βαθμολογικής αξίας. Κατά δεύτερον θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο. Έχουμε τονίσει ξανά και το συζητάμε από την αρχή ότι σε ομάδες σαν τον Πανιώνιο η παρουσία του κόσμου είναι αναπόσπαστο κομμάτι και παράγοντας που επηρεάζει την εξέλιξη ενός παιχνιδιού, γιατί δίνει «φτερά» και δύναμη στην ψυχή των παιδιών.

Επισημαίνω έτσι για την ιστορία από τη νίκη της ομάδας επί του Ρεθύμνου για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, είμαστε εντός έδρας αήτηττοι. Αναφορικά με τον αγώνα, υπήρχαν τρεις συγκεκριμένοι άξονες της ομάδας ως προς το τακτικό σκέλος. Το ένα είχε να κάνει με τον έλεγχο του ρυθμού του παιχνιδιού απέναντι σε μια ομάδα που είναι φύσει επιθετική, πολύ αθλητική και αναπτύσει το παιχνίδι σε πολύ υψηλές ταχύτητες μέσα στο γήπεδο. Με γρήγορες επιθέσεις.

Νομίζω ότι το τελικό σκορ και οι 71 πόντοι παθητικό έχουν να κάνουν και με αυτό το κομμάτι. Το δεύτερο είχε να κάνει με τον έλεγχο των ριμπάουντ. Δεδομένου ότι το Λαύριο έχει παιδιά, που έχουν υψηλή συγκομιδή επιθετικών ριμπάουντ. Βάσει των αριθμών στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε 8 επιθετικά και 10 πόντους δεύτερης ευκαιρίας. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε μόνο ένα επιθετικό ριμπάουντ και ένα καλάθι.

Το τρίτο κομμάτι είχε να κάνει με το να περιορίσουμε τις καταστάσεις απομόνωσης απέναντι σε παιδιά με πολύ υψηλό ταλέντο, τρομερή ικανότητα στο «ένας εναντίον ενός». Κατά διαστήματα νομίζω ότι η ομάδα αντέδρασε σωστά. Συγχαρητήρια στα παιδιά και πάλι και καλή συνέχεια στο Λαύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια