Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κλεισμένος» ο Τσιλούλης!

Σε προφορική συμφωνία με τον Σωτήρη Τσιλούλη έχει έρθει ο Πανιώνιος!  Την φανέλα του Ιστορικού προβάρει ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, ο...

Σε προφορική συμφωνία με τον Σωτήρη Τσιλούλη έχει έρθει ο Πανιώνιος! 

Την φανέλα του Ιστορικού προβάρει ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- θεωρείται «κλεισμένος» για το Καλοκαίρι από τους κυανέρυθρους.

Ο Τσιλούλης είναι μεσοεπιθετικός, αγωνίζεται στον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος βρίσκεται στην 5η θέση με 40 βαθμούς. Ο Λαρισαίος έχει καταγράψει 21 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει επτά γκολ.

Στο παρελθόν έχει περάσει από τον Δωτιέα Αγιάς (2013-2014) στη Γ' Εθνική, ενώ από το 2014-2015 μέχρι σήμερα αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της δεύτερης τη τάξει κατηγορία.

Το 2014-2015 έπαιξε στον Εθνικό Γαζώρου (23 εμφανίσεις, 3 γκολ), το πρώτο μισό του 2015-2016 πήγε στη Λαμία, ενώ το δεύτερο μισό στην Αναγέννηση Καρδίτσας (15 συμ., 4 τέρματα), στην οποία ανήκει και το 2016-2017.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, οι κυανέρυθροι -οι οποίοι εξετάζουν πολλές περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών σε όλες τις κατηγορίες- κινήθηκαν άμεσα για την απόκτηση του και όπως φαίνεται ο παίκτης "έκλεισε"!

Αξίζει να σημειωθεί, πως για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον και άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, όπως ο Απόλλωνας, η Λάρισα, η Ξάνθη και ο Ατρόμητος, όμως ο Πανιώνιος κατάφερε να συμφωνήσει μαζί του!

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέραμε και παραπάνω, οι άνθρωποι του συλλόγου "χτενίζουν" πολλές ακόμα περιπτώσεις παικτών και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με έναν ακόμα νεαρό ποδοσφαιριστή από το πρωτάθλημα της Football League, ενώ αρέσει αρκετά και ο Καρανίκας του ΠΑΣ Γιάννινα...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια