Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Αφιερώνουμε τη νίκη στον ΜακΝίλι, συνεχίζουμε μέχρι το τέλος»

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος αφιέρωσε την νίκη του Πανιωνίου επί του Κοροίβου στον Κρις ΜακΝίλι, που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισ...

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος αφιέρωσε την νίκη του Πανιωνίου επί του Κοροίβου στον Κρις ΜακΝίλι, που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή στη Basket League.

«Θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά και για την πνευματική τους ικανότητα και την ανοχή τους στη πίεση, ένα στοιχείο που έχουν αναπτύξει το τελευταίο διάστημα. Έχουν αναπτύξει μία πνευματική σκληράδα, κάτι που είναι απαραίτητο για να φτάσουμε μέχρι το τέλος», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου στη συνέντευξη Τύπου, προτού συνεχίσει λέγοντας:

«Ως προς το αγωνιστικό, κάποια στοιχεία καθόρισαν το αποτέλεσμα. Το ένα ήταν ο αμυντικός μας προσανατολισμός και η προσήλωση απέναντι στο περιφερειακό παιχνίδι του Κοροίβου και απέναντι στους παίκτες που έχουν την ικανότητα στο "1 εναντίον 1". Κρατήσαμε στα χαμηλά τους Ντεκόζι, Πόσλει και Κον. Η αμυντική προσαρμογή ήταν το ένα κομμάτι, το άλλο ήταν μία αναπροσαρμογή στο δικό μας παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

Αποφασίσαμε να πάμε σε ένα γρήγορο παιχνίδι, σε ένα up tempo. Όπως φάνηκε στο παρκέ, αυτό μας βοήθησε. Καλή συνέχεια στον Κόροιβο και καλή επιστροφή. Θα ήθελα να αφιερώσω την αποψινή νίκη στον Κρις ΜακΝίλι, θα μείνει εκτός λόγω τραυματισμού μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι ένας σπουδαίος επαγγελματίας, μας βοήθησε πολύ. Προετοιμαζόμαστε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια