Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με απουσίες (και) στο φιλικό!

Ο Πανιώνιος φέτος έχει συνηθίζει να... ζει με απουσίες. Σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις του την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί με προβλήματα...

Ο Πανιώνιος φέτος έχει συνηθίζει να... ζει με απουσίες. Σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις του την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί με προβλήματα, κάτι τέτοιο δεν γινόταν να μην συνεχίστει και στα φιλικά!

Οι κυανέρυθροι το μεσημέρι του Σαββάτου δίνουν φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με σκοπό του Μιχάλη Γρηγορίου να είναι να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που θα έχει στην διάθεση του.

Εκτός έχει τεθεί ο τραυματίας Βλάχος, οι Ντουρμισάι, Σιώπης, Γεσίλ, οι οποίοι έχουν τα γνωστά προβληματάκια τους και δεν χρειάζεται να επιβαρυνθούν περισσότερο, ενώ φυσικά δεν υπολογίζονται ακόμα και οι Ουάσινγκτον, Τασουλής, Νόβακ.

Επίσης, εκτός για το φιλικό με τον Ολυμπιακό έμειναν και οι Μπραχίμι, Νίλσεν, με τον Μιχάλη Γρηγορίου -όπως φαίνεται προς το παρόν- να μην έχει αλλάξει άποψη και ουσιαστικά να στέλνει ένα... μήνυμα-καμπανάκι προς τους δύο παίκτες ενόψει της συνέχειας!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια