Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τρομεροί οι οπαδοί μας, έτοιμος για το στοίχημα του Πανιωνίου»

Ο Ταιρόν Μπράζελτον με το... καλημέρα έκανε τη διαφορά για τον Πανιώνιο στον "τελικό" με τον Κόροιβο. Ο Αμερικανός γκαρντ μί...

Ο Ταιρόν Μπράζελτον με το... καλημέρα έκανε τη διαφορά για τον Πανιώνιο στον "τελικό" με τον Κόροιβο.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τη σημασία της νίκης με τον σύλλογο της Αμαλιάδας, την προσωπική του απόδοση και τη συνέχεια της εξαιρετικά δύσκολης αποστολής, που συνεχίζουν να έχουν μπροστά τους οι «κυανέρυθροι».

Αρχικά, ο έμπειρος παίκτης τόνισε στην ιστοσελίδα basketa.gr: «Ο προπονητής μας, μας προετοίμασε πολύ καλά για το παιχνίδι. Ξέραμε, τι μπορούσε να κάνει ο αντίπαλός μας, και ο κόουτς μας έδωσε ένα εξαιρετικό πλάνο, που έκανε επίσης εύκολη τη ζωή μας. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε και παίξαμε ο ένας για τον άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η δική του απόδοση, όπως αναφέραμε, βρέθηκε στο επίκεντρο και έκανε εντύπωση, όχι λόγω των (δεδομένων, όπως φάνηκε) ικανοτήτων του, αλλά της κρισιμότητας και της συνεπαγόμενης πίεσης του εν λόγω αγώνα. «Υπήρχε σίγουρα πολλή πίεση πριν από το ματς και ήθελα προσωπικά να παίξω καλά, για την επιτυχία των συμπαικτών μου», είπε ο Τάιρον Μπράζελτον και για το γεγονός, ότι φάνηκε να είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση, εξήγησε πως «ήμουν πολύ άνετος, γιατί είμαι ένας έμπειρος παίκτης κι ένας άνθρωπος με αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό, επίσης, να νιώθω την εμπιστοσύνη του προπονητή και των συμπαικτών προς το πρόσωπό μου, τόσο ως παίκτη όσο και ως ανθρώπου». Στο ίδιο κάδρο της επιτυχίας, έβαλε και τους οπαδούς, για τους οποίους είπε ότι «ήταν τρομεροί. Βοηθούν πολύ, με το να δίνουν στην ομάδα ενέργεια, για να παίζει κάθε φορά πιο σκληρά».

Ο ίδιος, όμως, ήρθε στην χώρα μας για μία ομάδα, που τη δεδομένη στιγμή αντιμετωπίζει ανοικτά το φάσμα του υποβιβασμού, ενώ ήταν η τελευταία που έκανε «σεφτέ» στην φετινή Stoiximan.gr Basket League, κάνοντας πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει. Ο «άσσος» του Πανιωνίου, όμως, που πριν από τον Ιστορικό είχε περάσει από 16 ομάδες σε 12 χώρες και τρεις διαφορετικές ηπείρους στην καριέρα του, μετά την αποφοίτηση από το Δυτικό Κεντάκι το 2008, είδε αυτή τη συνθήκη ως μία τεράστια πρόκληση, που μπορεί να πετύχει και να προσθέσει ως «παράσημο» για τη συνέχεια. «Ήρθα στον Πανιώνιο, γνωρίζοντας καλά ποια είναι η κατάσταση και πως η ομάδα χρειάζεται την νίκη σε κάθε της παιχνίδι. Σαν παίκτης, λοιπόν, ένιωσα σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, πως πρόκειται για μία πρόκληση, για την οποία είμαι έτοιμος να πετύχω», τόνισε σε σχετική ερώτηση, αναφερόμενος και με κολακευτικά λόγια για το ελληνικό πρωτάθλημα, για το οποίο υπογράμμισε πως «έχω ακούσει πολλά για το ελληνικό πρωτάθλημα και έχει το σεβασμό σε όλη την Ευρώπη. Όπως και είπα και πριν, λοιπόν, είμαι έτοιμος για την πρόκληση και θέλω να δείξω τι μπορώ να κάνω σε αυτό το πρωτάθλημα».

Φαίνεται, μάλιστα, πως είναι άνθρωπος των μεγάλων προκλήσεων. Το καταλαβαίνει κανείς, όταν του θέτει το ερώτημα για το ποια ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία του όλα αυτά τα χρόνια που έχει… γυρίσει τον κόσμο, με τον Μπράζελτον να θυμάται ένα μικρό θαύμα που είχε κάνει η Χάβρη το 2015 στο γαλλικό πρωτάθλημα. «Έχω παίξει σε πολλές ομάδες, αλλά η πιο αξέχαστη εμπειρία μου ήταν στη Γαλλία τη σεζόν 2014-2015 με την Χάβρη. Ήταν η μεγαλύτερη έως τότε πρόκλησή μου, καθώς τα προγνωστικά μας έφερναν τελευταίους σε σύνολο 18 ομάδων. Τελειώσαμε, όμως, στην τέταρτη θέση κι εγώ έκανα μία καλή σεζόν», είπε.

Όσο για τη συνέχεια; Άπαντες πρέπει… άμεσα να ξεχάσουν αυτή την επιτυχία με τον Κόροιβο, σύμφωνα με τον ίδιο. «Ήταν εξαιρετικό, που πήραμε αυτή την νίκη με τον Κόροιβο, αλλά καταλαβαίνουμε ότι έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη σαν ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι για απόψε (σ.σ. χθες), αλλά αύριο (σ.σ. σήμερα) είναι μία καινούργια ημέρα και πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος, ότι ο προπονητής μας για ακόμη μία φορά θα μας έχει προετοιμάσει κατάλληλα», επεσήμανε ο Τάιρον Μπρέϊζελτον, που φαίνεται να έχει ήδη το μυαλό του, στην εμπειρία της επόμενης Κυριακής (11/4) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε ένα ματς όπου ο Πανιώνιος θα διεκδικήσει την αξιοπρεπέστερη δυνατή παρουσία.

Στο ντεμπούτο του με τον Πανιώνιο ο Τάιρον Μπράζετλον πέτυχε 23 πόντους (4/9 δ., 1/3 τρ., 12/12 β.), είχε τρία ριμπάουντ και δύο ασίστ σε κάτι παραπάνω από 32 λεπτά συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια